top of page

Uutuustreenimme on hikinen, nopea, energisoiva & tehokas VIRTA SignatureYlpeänä esittelemme uuden konseptimme, VIRTA Signaturen. Se on yhdistelmä menevää pilatesta ja HIITiä lempeästi mutta tehokkaasti. Tämä on ollut oma go-to harjoituksemme viime kuukaudet ja nyt haluamme jakaa hauskan, kehoa vahvistavan ja muokkaavan ja mieltä virkistävän treenimuodon myös teille. VIRTA Signature on liikuntaa tavalla, josta ei voi olla pitämättä. Hiki virtaa ja tunnet taatusti treenin lihaksissa seuraavana päivänä. Session jälkeen on helppo hymyillä, olo on voittamaton ja loppupäivä sujuu virtaavammin.


VIRTA Signature on täydellinen treeni organisaatioille, jossa henkilöstö tekee istumatyötä. Se sopii hyvin viikottaiseksi tehotreeniksi työyhteisöille. Signaturen myötä mieli virkistyy ja keho kiittää liikunnasta. 30 minuutin treeni vaikka lounasaikaan on täydellinen lisä työviikkoon - lounastunnin aikana kerkeätte sekä treenaamaan että syömään. Toteutamme Signaturen live-streamina. Se on mahdollista sisällyttää myös VIRTA Weeklyyn.


VIRTA Signature on täydellinen niille, jotka hakevat treenaamiselta hyvää oloa eivätkä pane pahakseen kehon vahvistumista ja kiinteytymistä samalla. Käy testaamassa VIRTA Signaturea täällä.


Bình luận


bottom of page