top of page

VIRTA Ohjattu Rentoutuminen 
-
hemmotteleva tuokio tiimille tai asiakkaillesi

VIRTA Ohjattu Rentouminen on täydellinen aktiviteetti intensiiviseen strategiapäivään tai vaikka osaksi työhyvinvointipäivää. 30-45 minuutin pituinen hetki virkistää kehoa ja rentouttaa mieltä tehokkaasti. Tästä on hyvä jatkaa työpäivää, tai siirtyä vapaa-ajalle rentoutuneesta tilasta käsin. 

 

Hetki alkaa laskeutumisella rentoutuneeseen tilaan; teemme kehoa avaavia liikkeitä niska-hartia-alueelle ja vetreytämme kehoa. Teemme myös helppoja hengitys- ja muita hermostoa sääteleviä harjoituksia. Seuraavaksi ohjattu meditaatio johdattelee osallistujan syvemmälle rentoutumisen tilaan, jossa mieli tasaantuu ja hermosto rauhoittuu. Kuulet samalla miten ja miksi harjoitukset toimivat. Saat helposti arkeen sovellettavia tekniikoita mukaasi. Harjoitus on helposti lähestyttävä ja hyväntuulinen. Keho ja mieli rentoutuu, hermosto rauhoittuu ja osallistuja saa kaivatun hengähdyshetken. Olo on tuokion jälkeen rauhoittunut, mutta virkeä. Ajatus kulkee vapaammin ja mieli on kevyempi.

 

Harjoitus ei vaadi vaatteiden vaihtoa, mutta joustavat vaatteet ovat suositeltavat.

Suosituspituus 45 min. Hetki voidaan toteuttaa paikan päällä tai etänä. LIVE-STREAM tunneilla kiinnitämme erityistä huomiota ohjauksen selkeyteen ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin tunnin päätteeksi. Ohjausta on helppo seurata. Tunnelma on iloinen ja rauhoittava.

Hinnat alkaen 299€ + alv

Pyydä ystävällisesti tarjousta: sonja@virtawellbeing.com

VIRTA Hiiohoi
VIRTA BAY Helsinki
VIRTA Bruket catering
VIRTA BAY Helsinki
VIRTA Bruket catering
VIRTA St George

“Alun avaavat liikkeet vetreytti ihanasti kehoa ja rentoutusosuus teki todella hyvää.”

 

“Tämä oli todellinen irtiotto arjesta, kiitos. ”

 

“Erittäin hyvä kokonaisuus. Rentoutumisharjoitus oli todella ihana.”

bottom of page