top of page

INSPIRAATIOLUENNOT

virta00030.jpg

Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia näkökulmia 

hyvinvointiin ja luovuuteen, avartaa mieltä ja 

kannustaa ajattelemaan laajemmin. Ylpeänä esittelemme asiantuntijamme, joiden olemus ja aiheet takaavat, että tämä lupaus toteutuu. 

Asiantuntijamme voit tilata luennoimaan sarjana tai yhdeksi kerraksi. Asiantuntijan puhe sopii mainiosti esim. teemaviikon yhteyteen tai tilaisuuteenne. Rakennamme halutessasi palvelupaketin, johon voimme yhdistää esim. ohjatun rentoutumishetken. Tämä tukee asian sisäistämistä.

RENEW YO'SELF

VIRTA ASIANTUNTIJAT:

HANNA TOIVAKKA

STRESSINHALLINTA, MINDFULNESS JA HERMOSTO

Hanna Toivakka on toinen VIRTA Well-beingin perustajista. Työssään Hanna on ollut kehittämässä kymmenien organisaatioiden henkilöstön hyvinvointia. Hanna on sertifioitu jooga- ja mindfulness-ohjaaja. 

Hanna on intohimoinen mindfulnessin harjoittaja ja ohjaa mindfulness-kursseja yrityksille. Hänen asiantuntija-puheenvuorot keskittyvät mindfulnessiin työkaluna työhön, arkeen ja kokonaisvaltaiseen terveyteen. Hannan ydinasiantuntijuutta on myös stressinhallinta ja hengityksen optimointi.

"Tästä sai erittäin hyviä käytännönläheisiä vinkkejä stressin hallintaan työpaikalla."

"Tilaisuus oli kaiken kaikkiaan ihan mahtava ja hyvin järjestetty. Sainkin usealta henkilöstön jäseneltä kuulla positiivista palautetta luennosta sekä joogasta, molemmista pidettiin hyvin paljon."

Luento räätälöidään aina organisaatioonne sopivaksi ja toivottujen teemojen ympärille. Sisällytämme luentoon käytännön harjoituksia jotta jokainen saa käytännön työkaluja kotiin vietäväksi. Olethan yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus.

virta00015_edited.jpg

SONJA HANNUS

Sonja Hannus (KTM, jooga- ja meditaatio-ohjaaja) on toinen VIRTA Well-beingin perustajista. Sonja on ennen hyvinvointialalle siirtymistä työskennellyt erikokoisissa yrityksissä ja huomannut kuinka kuormittavaa istumatyö on keholle ja asiantuntijatyö modernissa maailmassa mielelle. Hän haluaa VIRTA Well-beingin palveluiden kautta olla mullistamassa sitä kuinka työhyvinvoinnista huolehtiminen nähtäisiin ennen kaikkea investointina joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. 

Sonja on kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta ja joogaohjaaja. Hän opiskelee parhaillaan pilatesohjaajaksi ja on luonut VIRTA Signature-tunnin, joka yhdistää HIITin, pilateksen ja joogan. 

Sonjan asiantuntijapuheenvuorot keskittyvät palautumiseen ja stressinhallintaan, mielen ja kehon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen työyhteisössä. Sonja jakaa käytännönläheisiä työkaluja arkeen, joita jokainen voi hyödyntää.

IMG_1993_edited.png

IIDA MÄKIKALLIO

Iida Mäkikallio (PsM) on tunnetaitoihin, ihmisten välisiin suhteisiin ja motivaatioon perehtynyt psykologi, valmentaja ja puhuja. Iida puhuu ajatuksiaherättävästi siitä, miksi tunneäly on välttämätön taito tulevaisuuden työelämässä ja millaisin keinoin sitä voidaan kehittää. Hänellä on laaja ymmärrys siitä, mistä psykologisesti turvallinen, rohkea, luottamuksen kulttuuri syntyy ja miten sitä voidaan tukea.

 

Iida haluaa auttaa ihmisiä matkalla kohti merkityksellistä elämää ja luoda maailmaa, jossa ihmiset rakastavat sitä mitä tekevät. Hän yhdistää ihmisosaamistaan laajempaan systeemiseen näkökulmaan organisaatioista ja soveltaa tieteellistä osaamistaan elävästi arkielämän tilanteisiin.

Esimerkkejä Iidan puheenvuoroista:

MUUTOKSESSA ELÄMINEN JA PSYYKKINEN JOUSTAVUUS

TUNNEÄLY TULEVAISUUDEN TYÖN AVAINTAITONA

YHTEISEEN TUNNEILMASTOON VAIKUTTAMINEN

“Iidan valmennukset ovat älykkäitä,

kannustavia ja innostavia. Iidalla on taito soveltaa vankkaa tutkimustietoa haastaviin arki- ja työelämän tilanteisiin ja valmentaa kyvykkyyttä vastata niihin. Hän ilmentää sitä mitä opettaa.”

Iida-4-rajattu2.jpeg

ROSA NENONEN

Rosa Nenenon on tietokirjailija, puhuja, positiivisen psykologian kouluttaja ja hyvän elämän akatemia Pilots Helsingin perustaja. 

 

Kahden menestyksekkään uran jälkeen Rosa pysähtyi pohtimaan elämäänsä: Mikä on merkityksellistä ja tavoittelemisen arvoista? Alkoi vuosien tutkimusmatka, jonka seurauksena syntyi kirja: Merkityksellisen työn kaava – Toteuta itseäsi, muuta maailmaa (Gummerus 2020). 

 

Puheissaan Rosa yhdistää kiehtovalla tavalla omia oivalluksia hyvästä elämästä tutkittuun tietoon. 

Kohti merkityksellistä työtä

Omaa työtään voi ja kannattaa tuunata itselleen mieluisaksi – omia taitoja ja vahvuuksia vastaavaksi. Se ei tee ainoastaan työpäivistä sulavampia, vaan positiivinen vaikutus ylettyy koko elämään. Työnantajalle tämä näkyy sitoutuneena ja motivoituneena työntekijänä, joka pääsee myös parempiin tuloksiin.

 

Merkityksellinen työ syntyy siinä yhtymäkohdassa, kun ihminen voi toteuttaa autenttista itseään ja samalla antaa oman positiivisen panoksen maailmaan. Tässä työpajassa kuljemme kuuden selkeän askeleen kautta kohti merkityksellistä työtä ja onnellisempaa elämää. Merkityksellisen työn kaavan askeleet ovat: 

 

  1. Oma tarina

  2. Autenttisuus

  3. Toteuta itseäsi (vahvuudet)

  4. Muuta maailmaa

  5. Oikea asenne

  6. Rohkeus

 

Työpajassa osallistuja oppii tunnistamaan omat rajoittavat ajattelumallit. Hän pääsee tutustumaan omiin vahvuuksiin paremmin sekä siihen, mitä annettavaa juuri hänellä on työyhteisöönsä ja laajemmin koko maailmaan. Lopuksi vielä hiomme asennetta itseä sekä omia päämääriä tukevaksi. 

PilotsHelsinki-0821-4.jpg
bottom of page