top of page

VIRTA Well-being perustettiin syyskuussa 2017. Hanna ja Sonja jakoivat yhteisen mission: tuoda joogaa  ja kokonaisvaltaista hyvinvointia mahdollisimman monille helposti lähestyttävällä tavalla. 

 

Tähän mennessä olemme tuoneet hyvinvointipalveluitamme yli 80:lle organisaatiolle. Asiakkaisiimme lukeutuu niin kansainvälisiä suuryrityksiä kuin pienempiä yrityksiä, urheiluseuroja ja kouluja. Suurin osa yritysasiakkaidemme henkilöstöstä tekee henkisesti kuormittavaa asiantuntijatyötä, sekä istuu paljon päätteen edessä. Näistä aiheutuvia epätasapainotiloja tukemaan tarjoamme räätälöidyillä konsepteilla joogaa, ohjattua syvärentoutumista sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aiheita käsitteleviä luentoja. Teemme joogan ja meditaation mahdollisimman helposti ymmärrettäväksi sekä kynnyksen osallistumaan matalaksi. 2020 aikana veimme palvelumme digitaaliseen, skaalattavaan muotoon sekä laajensimme tarjontaamme ulottumaan myös pilatekseen sekä taukoharjoituksiin.

 

Tiimimme on kasvanut kahden naisen pyörittämästä yrityksestä nyt 18 hengen yhteisöksi. VIRTA-tiimi koostuu alansa huippuosaajista. Koulutetut jooga- ja mindfulness-ohjaajat tuovat laadukkaat palvelut osaksi hyvinvointia organisaatioissa. 

 

VIRTA Well-beingin missio on tuoda kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkaluja mahdollisimman monille: yrityksille, lapsille ja urheilijoille. Haluamme olla asiakkaamme luotettu partneri hyvinvointipalveluiden tuojana yrityksen tärkeimmille resursseille - sen ihmisille. Lue lisää meistä täältä.

IMG_1993_edited.png

VIRTA Well-beingin perustaja ja

VIRTA Jooga-, Pilates, Signature ja Meditaatio-ohjaaja

Sonja on kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopistosta. Hän löysi joogan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suorittaessaan vaihtovuottaan Etelä-Afrikassa vuonna 2015. Hän palasi Kapkaupungista Suomeen viimeistelemään grandunsa, pakkasi laukkunsa ja lähti Intian Rishikeshiin kouluttautumaan joogaohjaajaksi. Siitä asti hänen intohimonsa ja elämäntyönsä on ollut tuoda kokonaisvaltaista hyvinvointia business-maailmaan ihmisille helposti lähestyttävällä tavalla. 

 

Sonja on asunut myös New Yorkissa ja Hong Kongissa. Ennen yrittäjyyttä hän on työskennellyt eri kokoisissa yrityksissö, viimeisimpänä kansainvälisellä konsultointiyhtiöllä Accenturella. 

IMG_1919_edited.png

VIRTA Well-beingin perustaja,

VIRTA Jooga- ja Mindfulness- ohjaaja

Hanna on valmistunut kulttuurituottajaksi. Ennen VIRTA Well-beingin perustamista hän toimi yrittäjänä sisällöntuotannon parissa. Hanna on myös luonut uraa kansainvälisenä mallina, joka vei hänet asumaan useisiin eri maihin.

 

Hanna on kouluttautunut joogaohjaajaksi Intian Rishikeshissä ja syventänyt sen jälkeen oppejaan Suomessa ja Kapkaupungissa. Vuonna 2020 Hanna kouluttautui sertifioiduksi Mindfulness-ohjaajaksi ja kehitteli VIRTA Mindfulness-kurssin yritysasiakkaidemme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi.

HANNA TOIVAKKA

 

Perustaja, Operatiivinen johtaja

VIRTA Jooga- ja mindfulnessohjaaja

SONJA HANNUS

Perustaja, Toimitusjohtaja

VIRTA Jooga- ja pilatesohjaaja

ANNETTE TALLBERG

VIRTA Kids -liiketoiminnan johtaja

SARA PELTOLA

Sisällöntuottaja, VIRTA Joogaohjaaja

VIRTA tiimi.JPG
bottom of page