top of page

VIRTA Well-beingin perustajat ja tarina

VIRTA Well-being Oy on 2017 perustettu työhyvinvoinnin palveluita tarjoava yritys. Vuodesta 2017 olemme tuoneet kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin palveluita yritysten henkilöstön tueksi, ennaltaehkäisemään sairastumisia niin fyysisellä kuin henkisellä tasolla.

 

Pahoinvoiva työntekijä on kallis resurssi yritykselle, ja haluammekin kannustaa työnantajia investoimaan henkilöstön hyvinvointiin niin kehon kuin mielen tasolla. Investointi maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

 

VIRTA Well-beingin perustajat Sonja ja Hanna haluavat tuoda matalan kynnyksen hyvinvointipalveluita yrityksille helposti lähestyttävällä tavalla. Palvelutarjontaan kuuluu niin liikunnalliset palvelut jooga, pilates ja taukoliikunta, sekä mielen hyvinvointiin mindfulness- ja rentoutumispalvelut sekä asiantuntijapuheenvuorot.

 

Tähän mennessä olemme tuoneet palveluitamme jo yli 200:lle organisaatiolle, sekä koululaisille, opiskelijoille ja urheilijoille.

 

Ethän epäröi olla yhteydessä - suunnitellaan yhdessä juuri teidän organisaatiolle sopiva palvelu.

 

Sonja Hannus, Co-founder sonja@virtawellbeing.com 044 303 6484

Hanna Toivakka, Co-founder hanna@virtawellbeing.com 041 536 5022

SONJA HANNUS

Sonja Hannus on toinen VIRTA Well-beingin perustajista. Sonja on ennen hyvinvointialalle siirtymistä työskennellyt erikokoisissa yrityksissä ja huomannut kuinka kuormittavaa istumatyö on keholle ja asiantuntijatyö modernissa maailmassa mielelle. Hän haluaa VIRTA Well-beingin palveluiden kautta olla mullistamassa sitä kuinka työhyvinvoinnista huolehtiminen nähtäisiin ennen kaikkea investointina, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

 

Sonja on KTM Aalto-yliopistosta, sertifioitu hyvinvointivalmentaja sekä jooga-, pilates- ja meditaatio-ohjaaja. Hänen intohimoaiheita ovat stressinhallinta, suoliston terveys, hormonitoiminta sekä kehomieliyhteys.

 

Sonja Hannus, Co-founder sonja@virtawellbeing.com

044 303 6484

HANNA TOIVAKKA

Hanna Toivakka on toinen VIRTA Well-beingin perustajista. Työssään Hanna on ollut kehittämässä satojen organisaatioiden henkilöstön hyvinvointia. Hanna on sertifioitu jooga- ja mindfulness-ohjaaja sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja.

Hannan ydinasiantuntijuutta ovat tietoinen läsnäolo, hermoston hyvinvointi sekä somaattisuus. Hanna keskittyy yksilövalmennuksissaan sisäisen turvan vahvistamiseen. Sisäisen turvan kokemus vaikuttaa ihan jokaiseen osa-alueeseen elämässämme; kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, niin fyysiseen kuin henkiseen, ihmissuhteisiimme, sosiaalisiin taitoihimme sekä motivaatioomme ja luovuuteemme. Sen vahvistaminen vaikuttaa positiivisesti stressiin, voimavarat kasvavat ja saamme omia vahvuuksiamme paremmin käyttöömme.

Hanna Toivakka, Co-founder, hanna@virtawellbeing.com

041 536 5022

HANNA TOIVAKKA

 

Perustaja, Operatiivinen johtaja

VIRTA Jooga- ja mindfulnessohjaaja

SONJA HANNUS

Perustaja, Toimitusjohtaja

VIRTA Jooga- ja pilatesohjaaja

ANNETTE TALLBERG

VIRTA Kids -liiketoiminnan johtaja

SARA PELTOLA

Sisällöntuottaja, VIRTA Joogaohjaaja

VIRTA tiimi.JPG
bottom of page