MEIDÄN TARINA

VIRTA Well-being sai alkunsa kesällä 2017. Hanna ja Sonja tapasivat toisensa, ja jo ensimmäisen keskustelun myötä kävi ilmi, että he jakoivat yhteisen mission: tuoda joogaa mahdollisimman monille. Osakeyhtiö perustettiin syyskuussa 2017. 

 

Tähän päivään mennessä olemme tuoneet hyvinvointipalveluita yli 40 organisaatiolle. Asiakkaisiimme lukeutuu niin pieniä kuin jättiyrityksiä, urheiluseuroja ja kouluja. Suurin osa yritysasiakkaidemme henkilöstöstä tekee henkisesti kuormittavaa asiantuntijatyötä, sekä istuu paljon päätteen edessä. Näistä aiheutuvia epätasapainotiloja tukemaan tarjoamme räätälöidyillä konsepteilla joogaa, ohjattua syvärentoutumista sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aiheita käsitteleviä luentoja. Teemme joogan ja meditaation mahdollisimman helposti ymmärrettäväksi sekä kynnyksen osallistumaan matalaksi. Ne kuuluvat kaikille, ja jokainen voi hyötyä näiden harjoitusten tuomista vaikutuksista jo ensimmäisellä kerralla! 

 

Tiimimme on kasvanut kahden naisen pyörittämästä yrityksestä nyt 18 hengen yhteisöksi. VIRTA-tiimi koostuu joogaopettajista, mindfulness-ohjaajista, harjoittelijastamme sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin aiheista luennoivista asiantuntijoista. 

 

VIRTA Well-beingin missio on tuoda kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin työkaluja mahdollisimman monille: yrityksille, lapsille ja urheilijoille. Haluamme olla asiakkaamme luotettu partneri hyvinvointipalveluiden tuojana yrityksen tärkeimmille resursseille - sen ihmisille. 

VIRTA wellbeing tiimi koostuu alansa huippu-osaajista.

Koulutetut jooga- ja meditaatio-ohjaajat tuovat laadukkaat palvelut osaksi teidän hyvinvointia.

Me välitämme aidosti ihmisten hyvinvoinnista ja jaamme yhteisen intohimon joogaa kohtaan. 

PERUSTAJAT

HANNA_SONJA_17.01.2019-55.JPG

Miten aloittaa meditaatio podcast-jaksossa Hanna ja Sonja käyvät läpi asioita joita kannattaa ottaa meditaation aloittamisessa ja harjoituksen syventämisessä huomioon. Minkälaisia erilaisia meditaatio-tyylejä kannattaa kokeilla? Miten voi valmistautua meditaatioon niin, että se sujuu paremmin? Mitä hyötyä meditaatiosta on? Jaksossa käydään läpi myös Hannan ja Sonjan henkilökohtaisia kokemuksia meditoimiseen liittyen.

ASIAKKAAMME

H.I.F.K

OTA YHTEYTTÄ​​​

YRITYKSET:

Sonja Hannus                               Hanna Toivakka

+358 44 303 64 84                       +358 41 536 5022

sonja@virtawellbeing.com          hanna@virtawellbeing.com

VIRTA KIDS: 

Annette Tallberg

+358 41 507 8796

annette@virtawellbeing.com

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy