top of page

VIRTA PALAUDU

Työntekijän ylikuormittumiseen aletaan usein kiinnittämään huomiota vasta, kun stressioireet vaikuttavat jo jollain tavalla työsuoritukseen sekä yksilön arkeen ja terveyteen.


Teillä on nyt työnantajana mahdollisuus antaa tärkeimmälle resurssillenne, ihmisillenne, työkalut palautumiseen työelämässä. VIRTA Palaudu on palvelukonsepti, joka tutustuttaa henkilöstönne stressinhallinnan ja palautumisen ymmärtämiseen niin teorian kuin käytännön harjoitusten kautta.

Virtawellbeing-089.jpg

“En halua, että luovut stressistä. Haluan, että tulet paremmaksi sen hallinnassa.”

Psykologi Kelly McGonigal

Usein oletetaan, että palautuminen on ainoastaan (rankan) suorituksen jälkeistä toimintaa. Palautuminen on kuitenkin monitasoinen kokonaisuus johon sisältyy stressin (positiivisen ja negatiivisen) ymmärtäminen, ennaltaehkäisevät sekä tukevat toimenpiteet ja mm. oman hermoston toiminnan käsitys. 

 

VIRTA Palaudu palvelu tutustuttaa työntekijäsi stressinhallinnan ja palautumisen ymmärtämiseen teorian ja käytännön tasoilla. Voitte valita teille sopivan ohjelman kolmesta vaihtoehdosta riippuen organisaationne tarpeista: 

Virtawellbeing-169.jpg

VIRTA PALAUDU FULL

VIRTA Palaudu aloitustyöpaja 

1900 € + alv

3-6 kpl Palaudu harjoitusta

(2-4 viikon välein)

299 € + alv kpl

VIRTA Palaudu valmennus johdolle tai muulle tiimille

tarjous tehdään erikseen

VIRTA Palaudu lopetustyöpaja

1900 € + alv

Virtawellbeing-089.jpg

VIRTA PALAUDU MEDIUM

VIRTA Palaudu aloitustyöpaja

1900 € + alv 

3-6 kpl Palaudu harjoitusta

(2-4 viikon välein)

299 € + alv kpl

VIRTA Palaudu lopetustyöpaja

1900 € + alv 

Virtawellbeing-586.jpg

VIRTA PALAUDU LIGHT

VIRTA Palaudu työpaja 

1900 € + alv 

1 Palaudu harjoitus

399 € + alv

Virtawellbeing-140_edited.png

VIRTA PALAUDU työpajassa tutustumme stressin ja hermoston ymmärtämiseen sekä siihen mitä palautuminen oikeasti on ja mitä se ei ole. Työpajassa tutustumme myös palautumisen keinoihin käytännön tasolla. Miten voimme luoda juuri meille sopivia harjoituksia keholle, mielelle ja hermostolle, johon voimme palata varsinkin silloin kun koemme kuormitusta? Tutustumme erilaisiin käytännön tapoihin ja harjoituksiin joita jokainen voi tuoda myös omaan arkeensa tarpeen mukaan mm. autonomisen hermoston säätelyn, kehollisuuden ja hyväksyvän tietoisen läsnäolon kautta.

"Erittäin hyvä konsepti keskustella ensin stressistä ja sen hallinnasta ja päättää rentoutukseen."

"Työapaja oli erittäin hyvä ja informatiivinen."
"Erittäin hyvä kokonaisuus. Rentoutumisharjoitus oli todella ihana."

VIRTA PALAUDU HARJOITUKSET

1

VIRTA OHJATTU RENTOUTUMINEN

VIRTA Ohjattu rentoutuminen alkaa laskeutumisella rentoutuneeseen tilaan; teemme kehoa avaavia liikkeitä niska-hartia-alueelle ja vetreytämme kehoa. Teemme alkuun myös helppoja hengitys- ja muita hermostoa sääteleviä harjoituksia. Seuraavaksi ohjattu meditaatio johdattelee osallistujan syvemmälle rentoutumisen tilaan, jossa mieli tasaantuu ja hermosto rauhoittuu. Kuulet samalla miten ja miksi harjoitukset toimivat. Saat helposti arkeen sovellettavia tekniikoita mukaasi. Harjoitus on helposti lähestyttävä ja hyväntuulinen.

 

Lähestymme harjoitusta palautumisen teeman kautta. Ohjatun rentoutumishetken myötä osallistuja saa kaivatun hengähdyshetken. Olo on tuokion jälkeen rauhoittunut mutta virkeä. Ajatus kulkee vapaammin ja mieli on kevyempi. Pituus 45 min.

2

JOOGANIDRA

Jooganidra on syvärentoututtava harjoitus, jonka avulla osallistuja pääsee rentoutumaan niin emotionaalisesti kuin fyysisesti, meditatiivisen tilan kautta. Puoli tuntia jooganidraa vastaa tutkitusti neljää tuntia syvää unta. Harjoitus sopii erinomaisesti stressinlievitykseen ja palautumiseen.

 

Aloitamme harjoituksen lempeällä joogaliikkeellä ja syvillä hengityksillä, jotka valmistavat meidät ohjattuun syvärentoutukseen. Harjoitus tehdään maaten. Suosittelemme harjoitukseen vilttejä ja/tai lämpimiä vaatteita.

3

PALAUTUMISEN JOOGA

Palautumisen jooga on rauhoittumiseen ja rentoutumiseen keskittyvä joogatunti. Hektinen elämäntyylimme aiheuttaa keholle ja mielelle jatkuvasti stressiä, joka kuormittaa hermostoamme. Tämän tunnin tempo on hidas, jotta voimme palauttaa ylivirittyneen hermoston luonnolliseen tilaansa, pois fight or flight -tilasta. Tunnilla tehdään yin- ja restoratiiviseen joogaan pohjautuvia liikkeitä, joissa pysytellään useita minuutteja. Asentojen avulla luodaan kehoon lisää tilaa ja keskitytään hengityksen syventämiseen. Tunti auttaa päästämään irti stressistä ja tuomaan mielen tähän hetkeen ja tietoiseen läsnäoloon.

Puhelin

041-5365022

Email

SOME

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page