top of page

Tervetuloa Sara Andersson


Tänä vuonna haluamme vahvistaa erityisesti lapsille suunnattujen palveluiden ohjaajaverkostoa, jotta voimme tuoda laadukkaita palveluita niin kouluihin, tarhoihin kuin junioriurheiluseuroille. Sara liittyikin tiimiimme vahvistamaan erityisesti VIRTA Kids -palveluita. Sara on aiemmalta koulutukseltaan ja työtaustaltaan sairaanhoitaja. Työn aiheuttama stressi vei hänet kuitenkin joogan pariin sekä opiskelemaan sosiaalipsykologiaa.

Sara, miksi lapsetkin tarvitsevat joogaa ja rauhoittumista?

“Jooga on loistava tapa saada lapset oppimaan rauhoittumaan sekä löytämään yhteyden omaan kehoonsa ja oppimaan miten keho liikkuu. Joogassa lapsi myös saa käyttää mielikuvitustaan!”

Entä miten jooga lapsille eroaa aikuisten joogasta?

“Mielestäni on tärkeää luoda turvallinen tila lapsille jossa he tuntevat että riittävät juuri sellaisena kun ovat, mikä tosin on myös aikuisille sama. Lasten joogassa kaikki paineet saadaan pois leikkimällä ja luomalla joogasta jotain hauskaa.”


Olemme iloisia ja kiitollisia saadessamme juuri Saran vahvistamaan tiimiämme ja siten palveluntarjontaamme! Lue Saran esittely kokonaisuudessaan täältä.Comments


bottom of page