top of page
virta00049.JPG

VIRTA HETKI

VIRTA Hetki on hauska ja kokonaisvaltainen taukoharjoitus, jossa yhdistellään joogaa, pilatesta sekä mindfulness- ja hengitysharjoituksia. Taukotuokio virkistää, avaa istumatyöstä kuormittunutta kehoa ja edesauttaa mieltä keskittyneeseen ja motivoituneeseen toimintaan. Keskitymme liikkeissä erityisesti niskahartiaseudun vetreyttämiseen, selkärangan liikkuvuuteen sekä lantion hyvinvointiin, unohtamatta mielen rauhoittamista.

Tuokion jälkeen olo on virkistynyt ja inspiroitunut. Tarkkaan suunnitellut ja liikunnan hyvinvoinnin ammattilaisten kesken kehitetty harjoitus kestää 30 minuuttia ja se voidaan sijoittaa myös keskelle työpäivää ja sen voi tehdä työvaatteissa. VIRTA Etähetki toteutetaan Zoomin tai Teamsin välityksellä.

 

Testaa VIRTA Etähetkeä, hintaan 99 €. Voit varata ajan suoraan kalenteristamme. Testaa tämä hauska ja monipuolinen harjoitus tiimisi tai organisaatiosi kanssa. Voit jakaa saamasi zoom-linkin kaikille halukkaille. Harjoitusta varten tarvitset vain tietokoneen, sinun ei edes tarvitse vaihtaa vaatteita.

 

Nähdään pian!

virta00161.JPG

Valmis tilaamaan kurssin henkilöstöllenne?

INVESTOINTI

  VIRTA Etähetki LIVE-STREAM 

 

199 € + alv / 30min

kun tilataan vähintään 8 krt. Yksittäisten kertojen hinta on 249€ +alv.

bottom of page