top of page
Virtawellbeing-586.jpg

YKSITTÄISTILAISUUDET

Anna VIRTA Well-beingin viedä tilaisuutenne uudelle ulottuvuudelle. Retreat Yo'Self sopii loistavasti myös asiakkaiden tai rekrykandidaattien ilahduttamiseen ja yllättämiseen. Tee jotain eri tavalla kuin muut.  

 

Oli kyseessä asiakas, potentiaaliset työnhakijat tai oma henkilöstösi, kiittävät he takuuvarmasti sinua siitä, että kerrankin virkistystilaisuus on aidosti virkistävä!

Räätälöimme virkistyselämyksen toiveidenne mukaisesti. Tutustu eri vaihtoehoihin alla: 

VALITSE NÄISTÄ:

Pyydä tarjous:

Räätälöimme virkistyselämyksen toiveidenne mukaisesti.

CASE Borenius

Virtawellbeing-169.jpg

Mindfulness-aamu opiskelijoille

 

Järjestimme joulukuussa pitkäaikaisen asiakkaamme, asianajotoimisto Boreniuksen kanssa hyvinvointiaamun opiskelijoille. Agendalla oli VIRTA Mindfulnessia. Luento-osuus alkoi mindfulnessin historialla ja sen hyötyjen avaamisella. Sen jälkeen tehtiin noin 20 minuutin pituinen monipuolinen mindfulness-meditaatio. Lopuksi opiskelijat saivat muutaman vinkin arkeen. 
 

Tilaisuus sai lukuisia kiittäviä palautteita siitä kuinka rentouttavaksi opiskelijat hetken kokivat. Paikalla oli n. 45 opiskelijaa - tämä kertoo siitä, kuinka tärkeä arvo hyvinvointi ja omaan mieleen tutustuminen erityisesti nuorille on. Tilaisuus toteutettiin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen live-streamina. Vaikka paikan päällä tunnelma on ainutlaatuinen, toimi Mindfulness-tunti hienosti myös etänä. 

 

Järjestetäänkö yhdessä teidänkin potentiaalisille rekrytointikandidaateille hyvinvointiteemainen tilaisuus, paikan päällä tai etänä? VIRTA Well-being on luotettu kumppaninne. 

CASE Nordea

Virtawellbeing-283.jpg

Aamujooga asiakkaille upeassa miljöössä

 

Lokakuisena aamuna toteutimme ainutlaatuisen aamun Nordean asiakkaille upeassa St Georgen Wintergardenissa. Aamu alkoi rentouttavalla ja kehoa avaavalla joogalla. Joogan jälkeen osallistujat siirtyivät nauttimaan aamiaisesta kodikkaan tyylikkäässä Wintergardenissa takkatulen äärelle. "

 

"Tiistainen tilaisuutemme oli todella onnistunut, kiitokset vielä teille ihanasta joogahetkestä! Se tuntui olevan juuri sitä, mitä asiakkaat ja me itsekin kaipasimme! Saimme ainoastaan erittäin hyvää palautetta koko tilaisuudesta  Paikka toimii myös hienosti. Toivottavasti teemme tämän uudestaankin vielä joskus!"

CASE Otava

1E4A9779-min.jpg

Sointukylpy OTAVAn hyvinvointiviikkoon

 

Olemme tarjonneet pitkäaikaisen asiakkaamme Kustannusoskayhtiö OTAVAn puolivuosittaiseen hyvinvointiviikkoon kokonaisvaltaisenhyvinvoinnin sisältöjä muutaman vuoden ajan. Hyvinvointiviikot ovat pitäneet sisällään mm. joogaa, pilatesta, ohjattua meditaatiota ja mindfulnessia sekä uusimpana rentouttavan sointukylvyn. 

Rentouttava Sointukylpy on ihana ja super rentouttava ohjelmanumero organisaation tyhy- tai virkistyspäivään. Sointukylpy on myötävärähtelyyn eli resonanssiin ja ääniaaltoihin perustuva syvärentoutusmenetelmä. Sointukylvyn aikana maataan (tai istutaan) joogamaton tai muun alustan päällä. Sointukylpy on erittäin tehokas menetelmä stressin lievittämiseen, sillä se aktivoi kehon lepohermostoa. Tunnin aikana muu maailma hiljenee ja unohtuu, ja yhteys omaan itseen vahvistuu. Sointukylvyssä käytetään mm. tiibetiläisiä äänimaljoja, kristallikulhoja, gongia, koshi-soitinta ja sadekeppiä. Tunti koostuu sointukylvystä, ohjatusta rentoutusharjoituksesta sekä hengitysharjoituksesta. Et tarvitse minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta osallistuaksesi tunnille.

bottom of page