VIRTA WEEKLY

Hyvinvointiin panostaminen organisaatiossa näkyy kasvaneena tuottavuutena, luovuutena, motivaationa ja lojaaliutena. Hyvinvointibudjetti ei ole kustannus. Se on pitkäaikainen,

tuottava sijoitus.

 

Anna VIRTA Well-beingin olla luotettu kumppaninne monipuolisten hyvinvointipalveluiden tuojana helposti lähestyttävillä konsepteilla. Tuomme räätälöidyt, luovat ja inspiroivat hyvinvointipalvelut kätevästi yrityksenne väelle, säännöllisesti tai satunnaisesti.

_MG_1250_edited.jpg

VIRTA Weekly on virtuaalinen hyvinvointi-paketti, joka lähetetään työntekijöille suoraan sähköpostiin viikoittain. Paketin sisällön ja laajuuden voi valita omien tarpeiden mukaan. Joka viikko vaihtuvat teemat tukevat työntekijöiden hyvinvointia - kehon kerroksista, mieleen saakka.

Teemoja ovat esimerkiksi:

Istumatyöläisen kehon avaus

Energinen arki

Palautuminen

Terve selkäranka

Hengityksen optimointi

Mindfulness

Virkeä mieli

Stressinhallinta

Uni

Mitä VIRTA Weeklyyn kuuluu?

VIRTA Jooga

VIRTA-jooga on toimistotyöntekijöiden tarpeisiin räätälöity joogatunti. Tunti alkaa ja päättyy rentoutukseen, jolloin mieli voi levähtää ja rauhoittua. Stressitasot laskevat ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Joogan kehollisia hyötyjä ovat mm. notkeuden lisääntyminen, kipujen lieventyminen, tasapainon ja lihaskunnon vahvistuminen. Keho-mielitietoisuus syventyy ja täten ihminen oppii ennaltaehkäisemään sairauksia ja epätasapainotiloja.

 

Harjoitukset soveltuvat jokaiselle!

VIRTA Break

Saat viikottain sähköpostiisi viikottaista teemaa tukevan taukojumppa -harjoituksen, joka virkistää, avaa istumatyöstä kuormittunutta kehoa ja auttaa optimoimaan mielen keskittyvämpään ja motivoituneempaan toimintaan. Tarkkaan suunnitellut ja liikunnan hyvinvoinnin ammattilaisten kesken kehitetyt harjoitukset kestävät 5-10 minuuttia.

VIRTA HIIT

HIIT eli High Intensity Interval Training tarkoittaa korkean intensiteetin intervalliharjoittelua eli harjoittelua, jossa vuorottelevat äärimmäisen kovemmat työjaksotja kestoltaan hieman pidemmät lepojaksot. VIRTA HIIT harjoituksen avulla saat karistettua työpäivän jumit kehosta ja mielestä nopeasti ja tehokkaasti, veren kiertämään sekä hien pintaan. HIIT treenin on useissa tutkimuksissa todettu parantavan hapenottokykyä, eli käytännössä HIIT treenillä paranee kunto ja perusterveys. VIRTA HIIT Harjoituksissa sinulle tarjotaan eri vaihtoehtoja treenin suoritukseen joten voit tehdä treenin oli lähtötasosi mikä tahansa.

VIRTA Meditaatio

VIRTA Weeklyyn sisältyvä viikottainen meditaatio on helposti lähestyttävä ja käytännön läheinen. Kyseessä on 5-10 minuutin ohjattu meditaatio, joka tukee viikottaista teemaa ja sopii niin niille, jotka ovat meditoineet aikaisemminkin, kuin heille, joille harjoitukset ovat täysin uusia.

Näyte VIRTA Meditaatiosta:

00:00 / 09:34

VIRTA Pilates

VIRTA Pilates on yhdistelmä Joseph Pilates -tekniikoita nykyaikaisen arjen tarpeisiin. Painopiste on pienten lihasryhmien aktivoimisessä, jonka kautta kehoon saada lisää pituutta ja vahvuutta jokapäiväisten tehtävien ja toimintojen suorittamisessa.

 

Pilates-harjoitusta suositellaan ihan jokaiselle liikuntataustasta huolimatta, tukemaan kivutonta ja rajatonta arkea sekä esimerkiksi ennaltaehkäisemään muistisairauksia. Tunnet olosi tunnin jälkeen vahvemmaksi, kevyemmäksi ja pidemmäksi.

 

VIRTA Pilates sopii kaikille!

Lisäksi viikon teemaa avataan kirjallisesti; muut elementit on rakennettu teeman ympärille.

HINNASTO

PAKETTI 1 

Saateteksti - esittelee viikon teeman

Viikottainen taukojumppa video

Teemaa tukeva ohjattu meditaatio

 

PAKETTI 2

Saateteksti

Viikottainen taukojumppa video

Teemaa tukeva ohjattu meditaatio

Joka toinen viikko jooga-, pilates- tai HIIT-video

 

PAKETTI 3

Saateteksti

Viikottainen taukojumppa video

Teemaa tukeva ohjattu meditaatio

Joka viikko jooga-, pilates- tai HIIT-video

Asiantuntijan luento 3. kk:n välein

 

Screenshot 2020-12-31 at 20.52.17.png

JATKUVA TILAUS

Jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 3 kk jälkeen kiinteän aloitusjakson jälkeen. Lopettaminen onnistuu milloin vain 1 kk varoitusajalla.

TARJOUS SISÄLTÄÄ Paketti 1-3 s + kysely työntekijöidesi hyvinvoinnista kerran kvartaalissa. Kyselyn avulla sekä työnantaja, että työntekijä voi seurata hyvinvoinnin kehitystä. Työnantaja saa yhteenvedon kyselyn tuloksista.

Vastaukset jätetään anonyymisti. Kysely porkkana seuraavalla sivulla.

TYÖNTEKIJÖIDEN MOTIVOINTIIN

Työntekijöiden palvelun käyttöön aktivoimiseksi ja hyvinvoinnin kehityksen kannusteeksi suosittelemme lisäpalveluna porkkanaa, jossa arvomme kuukausittain yhteistyökumppanimme palvelun hyvinvointikyselyyn vastanneiden kesken.

 

Palkintoihin kuuluu mm:

 

Rentoutuskellunta

Yö 5 tähden hotellissa

Foodin tuotepaketti

Joogamatto + välineet

Ravintolalahjakortti

Puhti -testipaketti

 

Lisäpalvelun hinta: 299 € + ALV / 3 KK