top of page

Tiimimme uusi kaivattu vahvistus, Linnea


Yksi parhaista asioita tässä työssä on se uskomaton yhteisö, joksi VIRTA Well-being on muodostunut. <3


Tähän asti myynti-, markkinointi-, hallinto- sekä kehitystehtävistä on vastannut Hanna ja Sonja kahdestaan. Asiakaskuntamme ja tiimimme kasvaessa, olemme huomanneet, että kahden ihmisen kädet eivät enää kauaa riitä hoitamaan kaikkea yhtiömme pyörittämiseen ja kehittämiseen vaadittavia tehtäviä. So much to do, too little resources! Onko tämä muidenkin yritysten ja yrittäjien ongelma? ;-)


Olemmekin jälleen onnekkaita, että olemme löytäneet vahvistukseksi ihanan, älykkään Linnean. Hän toimii VIRTA Well-beingillä myynti- ja markkinointiharjoittelijana tänä syksynä. Linnea on ollut kanssamme vasta muutaman viikon, mutta olemme jo saaneet valtavasti uusia ideoita ja tekemistä Linnean mukana.


Linnea on kauppatieteiden opiskelija, joka sopii toimintaympäristöömme hyvin. On osattava ajatella strategisesti, miettiä potentiaalisia partnereita, tehdä luovin keinoin uusasiakashankintaa, ja tuottaa uusia konsepteja markkinointiin. Olemme todella kiitollisia, että Linnea on osa tiimiämme! Sydämellisesti tervetuloa osaksi VIRTA-tiimiä. <3


Lue Linnean haastattelu täältä.

Comments


bottom of page