top of page

Viikon paras hetki - Afterwork Jooga & Pilates Technopoliksen kampuksilla

Jälleen tänä syksynä toimme jooga- ja pilateskurssit Technopoliksen pääkaupunkiseudun kolmelle kampukselle. Osallistujia kursseilla oli jopa yli 27 eri yrityksestä! Ruoholahdessa tehtiin pilatesta, Otaniemessä ja Vantaalla joogattiin tiistaisin töiden jälkeen.


“Tiistain Afterwork-jooga on hetki, jota odotan koko viikon. On tilaisuus rauhoittua ja kehon liikuttaminen tuntuu niin hyvältä. Olo joogan jälkeen on euforinen! Toivottavasti jatketaas taas pian.”


Olemme tuoneet hyvinvointia yhteistyössä Technopolis – More than Squareskanssa heidän asiakkaille eli erikokoisten ja eri alojen yritysten henkilöistöille keväisin ja syksyisin. Kurssien suosiosta kertoo korkeat osallistujamäärät ja lämmin palaute sekä toiveet jatkosta. Suunnitelmana onkin jatkaa taas keväällä!


Kurssit toimivat hieman eri periaatteella kuin muut asiakkuutemme - business park tarjoaa tilat ja osallistuu kurssin hinnan kattamiseen, mutta myös osallistujat maksavat kurssista (studiohintaa huomattavasti pienemmän hinnan). Maksutapoina meille käy eri palveluntarjoajien virike-edut sekä Mobile Pay ja lasku. Mikä olisikaan parempi tapa päättää työpäivä kuin siirtyä suoraan hyvinvointihetken pariin ilman liikkumista paikasta toiseen? Monille tämä mahdollistaa viikottaisen hyvinvointihetken, joka jäisi muuten tekemättä. 🙏


Kiitos Technopolis pitkäaikaisesta yhteistyöstä!

Comentarios


bottom of page