top of page

Tervetuloa Elina Gustafsson!

Ilolla ja ylpeydellä esittelemme ensimmäisen VIRTA Well-beingin opettajatiimiin liittyvän jäsenen - Elina Gustafssonin.


Sonja tutustui Elinaan Yin-joogaopettajakoulutuksessa. Heidän ajatusmaailmansa kohtasivat täysin viettäessään kolme päivää tiiviisti yhdessä jakaen ajatuksia, kokemuksia ja tulevaisuuden visioita. Kurssin päätyttyä he olivat varmoja siitä, että tulisivat tekemään jossain kohtaa yhteistyötä Suomen hyvinvointimarkkinoiden kehityksessä.


Elina tutustui Vinyasa-joogaan alunperin tanssitaustan innoittamana jo 18-vuotiaana. Vinyasa-jooga tuntui tanssilta - kauniilta liikkuvalta meditaatiolta. Syventääkseen opintojaan joogaajana, Elina aloitti RYT- 200 joogaopettajakoulutuksen vuonna 2015 ja joogan harjoittamisesta tuli Elinalle jatkuvan oppimisen tie.


Lähestyminen joogaa kohtaan avoimin sydämin sekä luottavaisin mielin on opettanut Elinalle, että aina löytyy jotain uutta löydettävää, opittavaa sekä itsestä ja ympäröivästä maailmasta. Elina rohkaisee opettaessaan löytämään tasapainon itsensä haastamisen ja armollisuuden välillä, sekä pyrkii auttamaan oppilaitaan löytämään intuitiivisesti parhaat linjaukset kehoilleen.


Elina pyrkii innostamaan oppilaitaan tekemään elämäänsä todellisia muutoksia löytämällä yhteyden kehon ja mielen välillä. Vain löytämällä tien omaan sisimpään voi olla aidosti yhteydessä myös muihin.


VIRTA Well-being toivottaa Elinan lämpimästi tervetulleeksi mukaan joukkoon! 💙


Elina Instagramissa: @slowlyflowingyoga
Comments


bottom of page