top of page

Koronapandemia 3/2020

On selvää, että jokaisen ajatukset ovat tällä hetkellä koronapandemiassa. Poikkeuksellisen tilanteen vallitessa on hyvä tiedostaa oma suhtautumisensa asiaan. Haluatko antaa sijaa pelolle ja vallitsevalle kollektiiviselle ilmapiirille, vai valita avarakatseisemman näkökulman? Presidenttimme sanoin, koronapandemiaan on tärkeää suhtautua vakavasti ja omilla toimillaan ehkäistä tartuntariskiä. Jokaisella meistä on tässä vastuu. Meillä jokaisella on myös vastuu ja vapaus valita mihin keskitämme huomiomme, miten rakentavasti toimimme ja miten toisiamme tuemme.


Tilanne vaikuttaa meidän kaikkien elämään, ja voi tuntua haastavalta löytää voimia omasta ja perheen hyvinvoinnista huolehtimiseen. Hyvinvoinnin tärkeys kuitenkin korostuu haastavina aikoina. Pienillä teoilla on suuri vaikutus: huomaa hengityksesi, ulkoile raittiissa ilmassa, syö ravinteikasta ruokaa ja tiedosta ajatuksesi.


Kontrollista irti päästäminen on pelottavaa - muuta emme kuitenkaan voi tehdä. On helpompaa hypätä mukaan uutisvyöryihin ja hysteriaan, kuin pysähtyä ja kohdata omat ajatuksensa. Kannustamme kuitenkin sinua juuri siihen - pysähdy, ja tiedosta omat pelkosi. Mitä voit oppia? Ehkä voit löytää luottamuksen siihen, että asiat järjestyvät kyllä.


Levollista uutta viikkoa toivoen,

VIRTA -tiimi
Σχόλια


bottom of page