top of page

Joogaa urheilijoille

Tiesitkö, että tarjoamme jooga- ja muita hyvinvointipalvelujamme myös urheilijoille?

Olemme alusta asti kokeneet vahvasti haluamamme olla kehittämässä omalta osaltamme suomalaista urheilua. Olemme todistaneet useita tapauksia siitä, kuinka oikein toteutettu joogaharjoitus voi viedä ammattiurheilijan harjoittelun täysin uudelle tasolle. Keskitymme tarkasti räätälöidyssä ohjauksessa mm. tasapainon kehittämiseen, kehotuntemuksen kasvattamiseen ja mielen vahvistamiseen. Jooga vaikuttaa positiivisesti myös tukilihasten kehitykseen ja ketteryyden kasvattamiseen. Urheilijoille suunnatun joogatunnin aikana tehdään harjoitteluohjelmaa tukeva fyysinen joogaharjoitus, jossa keskitytään aina tietyn vartalon alueen vahvistamiseen ja avaamiseen.


Koemme myös restoratiivisten ja rentouttavien harjoitusten olevan tärkeää urheilusuorituksen parantamisessa. Meditaatiopalvelumme on kokonaisvaltainen ohjelma urheilijoiden mentaaliharjoituksen tukemiseksi ja kehittämiseksi. Meditaatioharjoitukset auttavat ammattiurheilijaa vähentämään stressiä ja tätä kautta myös suorituspaineita - fokus ja keskittymiskyky paranevat. Vakituinen meditaatioharjoitus myös parantaa unen laatua, samalla nopeuttaen palautumista harjoituksista, urheilusuorituksista ja mahdollisista loukkaantumisista.


Urheilijat, jotka harjoittavat visualisointia fyysisen harjoittelun ohessa tavotteiden saavuttamiseksi, voivat kouluttaa kehoa työskentelemään tehokkaammin ja pidempään harjoittelun ja kilpailusuorituksen aikana. Mielen harjoittaminen meditaatioharjoituksen kautta auttaa urheilijoita, tutustumaan omiin heikkouksiinsa niin oman mielen kuin kehon toiminnassa. Itsetuntemus kehittyy ja tätä kautta myös urheilu-identiteetti ja itsevarmuus kasvavat.


Jooga- tai meditaatioohjaus voidaan toteuttaa kätevästi urheiluseuran omissa tiloissa, joko erillisenä harjoituksena tai oman harjoituksen yhteydessä. Ehdotamme mielellämme harjoitustilaa myös omien partneritilojemme kautta. Ole yhteydessä: hello@virtawellbeing.com niin suunnittelemme juuri teidän urheiluorganisaatiolle sopivan harjoitusohjelman.

留言


bottom of page