CASE: Ensimmäinen joogakurssi Technopolis Espoolle

Updated: Nov 21, 2019

Technopolis Ruoholahdessa järjestetyn keväisen joogakurssin jälkeen olemme saaneet laajentaa yhteistyötämme myös Espooseen. Kahdeksan viikon Afterwork -joogakurssit käynnistettiin kummassakin lokaatiossa syyskuussa. Ruoholahden kurssin ohjasi Catarina Böckerman ja Otaniemen Henna Haapanen. 


Technopolis Espoon tilat sijaitsevat Otaniemessä, aivan metroaseman ja Aalto-yliopiston läheisyydessä. Innopoli 2:n yläkerrasta löytyi ikkunoita täynnä oleva tila, joka sopi erinomaisesti joogaan. Osallistujat tulivat eri yrityksistä ja erilaisilla joogataustoilla aloittelijoista harrastajiin, mutta tunnit suunniteltiin sellaisiksi, että ne sopivat kaikille. Työpäivän päätteeksi iltapäivällä järjestettävä tunti toimi stressinpoistajana ja nollaajana työpäivän ja vapaa-ajan välillä; joogaajat saivat lähteä tunnin jälkeen kotiin levollisin mielin, työasiat toimistolle jätettynä.Kahdeksan kerran joogakurssin aikana ehdittiin pitää sekä rentouttavan rauhallisia joogatunteja että hieman kehoa ja mieltä haastavampia, dynaamisempia tunteja. Tunnit suunniteltiin ryhmän tasoa ja osallistujien toiveita kunnioittaen. Kurssin jokainen tunti oli hieman erilainen tuoden osallistujille jotain uutta, mutta samalla kerraten aiemmin opittua – ehkä osallistujille jäi muutama liikesarja takataskuun myös kotona tai työpisteellä tehtäväksi!

Ryhmäläisillä vallitsi hyväntuulisen rentoutunut tunnelma, ja sekä ohjaaja että osallistujat toivottavat jatkokurssin lämpimästi tervetulleeksi!


Haluatko sinä joogaa työpaikallesi?


Ole yhteydessä: hanna@virtawellbeing.com

ASIAKKAAMME

H.I.F.K

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & PÄIVÄKODIT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

<script> (function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_JMvZ8gkGwLM82pOd.js'); })(); </script>

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy