top of page

CASE: Ensimmäinen joogakurssi Technopolis Espoolle

Updated: Nov 21, 2019

Technopolis Ruoholahdessa järjestetyn keväisen joogakurssin jälkeen olemme saaneet laajentaa yhteistyötämme myös Espooseen. Kahdeksan viikon Afterwork -joogakurssit käynnistettiin kummassakin lokaatiossa syyskuussa. Ruoholahden kurssin ohjasi Catarina Böckerman ja Otaniemen Henna Haapanen. 


Technopolis Espoon tilat sijaitsevat Otaniemessä, aivan metroaseman ja Aalto-yliopiston läheisyydessä. Innopoli 2:n yläkerrasta löytyi ikkunoita täynnä oleva tila, joka sopi erinomaisesti joogaan. Osallistujat tulivat eri yrityksistä ja erilaisilla joogataustoilla aloittelijoista harrastajiin, mutta tunnit suunniteltiin sellaisiksi, että ne sopivat kaikille. Työpäivän päätteeksi iltapäivällä järjestettävä tunti toimi stressinpoistajana ja nollaajana työpäivän ja vapaa-ajan välillä; joogaajat saivat lähteä tunnin jälkeen kotiin levollisin mielin, työasiat toimistolle jätettynä.Kahdeksan kerran joogakurssin aikana ehdittiin pitää sekä rentouttavan rauhallisia joogatunteja että hieman kehoa ja mieltä haastavampia, dynaamisempia tunteja. Tunnit suunniteltiin ryhmän tasoa ja osallistujien toiveita kunnioittaen. Kurssin jokainen tunti oli hieman erilainen tuoden osallistujille jotain uutta, mutta samalla kerraten aiemmin opittua – ehkä osallistujille jäi muutama liikesarja takataskuun myös kotona tai työpisteellä tehtäväksi!

Ryhmäläisillä vallitsi hyväntuulisen rentoutunut tunnelma, ja sekä ohjaaja että osallistujat toivottavat jatkokurssin lämpimästi tervetulleeksi!


Haluatko sinä joogaa työpaikallesi?


Ole yhteydessä: hanna@virtawellbeing.com

コメント


bottom of page