top of page

Case Accenture: Joogaa toimistolla

Updated: Jun 1, 2018


"Ensimmäinen joogakurssini koskaan, erittäin positiivinen kokemus, odotin keskiviikon tuntia."


"Ihana ja rentouttava tapa päättää työpäivä!"


"The yoga course has been very good and it keeps me in excellent physical state for my work."

Tänä keväänä olemme jälleen tuoneet viikottaiset joogatunnit rakkaan asiakkaamme Accenturen väelle. 10 viikon ajan joogaamme klo 17.15 alkaen firman tiloissa. Jooga kestää 90 minuuttia, jolloin osallistujat pääsevät sukeltamaan kunnolla harjoitukseensa. Jooga on tänä keväänä ollut yhdistelmä pitkiä, avaavia venytyksiä, sekä luovaa vinyasa flowta. Aloitamme rauhoittumalla, josta lähdemme dynaamiseen ja vahvistavaan joogaliikesarjaan. Viimeiset 30-40 minuuttia vietetään syvissä kehon avauksissa ja pitkässä loppurentoutuksessa. Tunnit ovat luovia ja keskittyvät tietyn teeman ympärille. Tietoisen läsnäolon harjoitukset sekä hengityksen tarkkailu ovat aina vahvasti läsnä.


Toimistotyötä tekevien joogatunneilla pureudutaan erityisesti niskahartiaseudun sekä lantion alueen kireyksiin. Selkäkivut sekä niskahartiaseudun jumit ja virheasennot usein kaipaavat kipeimmin liikuntaa ja vahvistamista. Selkäkivut saavat alkunsa usein lantionseudun kireyksistä. Päätetyö sekä puhelimen katsominen alaspäin taas aiheuttaa pään asennon ja ryhdin luhistumista - jota voi säännöllisellä liikunnalla ehkäistä ja korjata. Mm. keskivartalon vahvistaminen ja kevyet rintakehän seudun avaukset auttavat tähän. Joogan kautta pyrimme helposti lähestyttävällä tavalla osoittamaan osallistujille, kuinka kokonaisvaltainen keho on ja miten kaikki kehonosat sekä mieli ovat yhteydessä toisiinsa.


90 minuutin joogatunnin aikana mieli ja keho rentoutuu. Tuntiin kuuluu diffuuserissa porisevat eteeriset öljyt ja tunnelmaan sopiva musiikki. Ensi syksynä Accenture näillä näkymin tuplaa joogatarjoamansa, sillä kurssit ovat täyttyneet hetkessä."Kurssi on ollut mukavan erilainen joogakurssi ja olen huomannut joka kerralla hieman erilaisen painotuksen eri asioihin. Tämä on ollut hienoa ja hyödyllistä."


"Very nice to have a clear focus area on what to concentrate on a certain lesson, but still have some repetition. Very good course."


"Ihanan rauhallinen ja harmoninen tunti."Kiinnostaako teidän organisaatiota tuoda jooga säännölliseksi hyvinvointipalveluksi?

Jätä meille viesti sivujemme kautta tai emaililla hello@virtawellbeing.com - suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva palvelu!Comments


bottom of page