top of page

Miten jooga parantaa organisaationne kulttuuria ja tuottavuutta?Elokuu lähentelee loppuaan ja on aika kohdistaa katseet syksyyn. Pitkän ja kuuman kesän jäljiltä olosi on toivottavasti vielä levollinen ja energinen. Ennen kun tahti kiihtyy, on nyt otollinen aika suunnitella yrityksesi hyvinvointikonseptit työntekijöiden jaksamisen tueksi syksylle. Syksyn pimentyessä ja projektien deadlinejen alkaessa paukkumaan, on luksusta ja tärkeämpää kuin koskaan, että työpaikkanne ihmiset voivat kerran viikossa vetäytyä rauhoittavalle ja rentouttavalle joogatunnille - kätevästi toimistolle tuotuna. 

Rauhoittava joogatunti on lahja työntekijöille - se toimii hengähdyshetkenä jokapäiväisen, usein hektisen elämän lomassa. Miksi joogan sisällyttäminen organisaatiokulttuuriin kannattaa?

1.KEHON & MIELEN TASAPAINO  


Jooga vetreyttää istumatyön jäykistämää kehoa ja vahvistaa kehon tukilihaksia, auttaen jaksamaan niin työssä kuin arjessa.  Energiatasot nousevat kun keho vetreytyy ja mieli selkiytyy.


2. STRESSINSIETOKYKY 

Hermosto rauhoittuu rauhallisen liikkeen ja hengitykseen keskittymisen myötä. Kehotietoisuus syvenee ja pään sisäistä puhetta tarkkaillessa itsetuntemus ja itsetunto vahvistuu. Stressitasotmadaltuvat ja leposyke tasaantuu. Kun hengitys kulkee ja on rauhallinen, tuntuu kaikki selkeämmältä ja hallittavammalta. 


3. MOTIVAATIO & TYÖNANTAJAMIELIKUVA


Hyvinvoivat työntekijät ovat motivoituneempia työtään kohtaan. He ovat myös sitoutuneempia ja lojaalimpia työnantajaansa kohtaan kun heillä on tunne, että heidän hyvinvoinnistaan välitetään. Välittämisen kulttuuri johtaa siihen että he puhuvat enemmän hyvää työnantajastaan.


4. ILMAPIIRI


Hyvinvoivat ihmiset ovat positiivisia ja levittävät iloa ja rauhaa myös ympärillään oleviin. Sosiaaliset tilanteet sujuvat paremmin ja vuorovaikutustaidot parantuvat. 


5. TUOTTAVUUS & TEHOKKUUS


Joogan vaikutukset näkyvät työn tehokkuudessa ja tuottavuudessa. Saavutettu rauhallinen mielentila johtaa parempaan priorisointikykyyn ja tärkeiden asioiden hahmottamiseen. 


6. MADALTUNEET SAIRASKUSTANNUKSET 


Jooga ennaltaehkäisee sairauksia ja parantaa merkittävästi niin henkistä kuin fyysistä jaksamista. Terveet ihmiset aiheuttavat vähemmän kustannuksia sairaspoissaoloista sekä burn outeista. 


Tuomme ohjatun joogaharjoituksen säännöllisesti tai satunnaisesti toimistollenne. Tunti kestää toiveenne mukaisesti 60-90 min ja on aina räätälöity osallistujien tarpeisiin. Hinnoittelu voidaan jakaa työnantajan sekä osallistujien kesken, kuten toimimme useiden pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa. Olethan yhteydessä jooga- ja muiden hyvinvointipalveluiden suunnittelun tiimoilta! sonja@virtawellbeing.com


Energistä viikkoa!Comentários


bottom of page