top of page

Kiitos vuodesta 2020!

2020 oli VIRTA Well-beingille uuden luomisen aikaa. Alkuvuosi alkoi vanhojen palvelujen äärellä, tuttujen ja uusien asiakkaiden kanssa. Maailmanlaajuisen pandemian iskettyä jouduimme lopettamaan kaiken toimistoilla ja kouluissa tarjoamamme toiminnan ja miettiä miten selviydymme tilanteesta. Ryhdyimme tarjoamaan yritysasiakkaillemme palveluitamme LIVE-STREAMin ja nauhoituksien muodossa. Suuri kiitos asiakkaillemme, jotka olivat valmiita tähän muutokseen kanssamme. Myöhemmin möimme etäpalveluja myös monelle uudelle asiakkaalle. Tarjosinme joogaa, pilatesta, meditaatiota ja mindfulness-ohjausta yhteensä 26:lle yritysasiakkaalle etänä. Saimme paljon ihanaa palautetta etätoimistojen virkistys- ja hyvinvointihetkistä.





Suuri tavoitteemme ja unelmamme 2020-vuodelle oli lapsille suunnattujen palvelujen kasvattaminen. Kun koulut ja päiväkodit suljettiin hetkeksi keväällä, mietimme miten voisimme tukea lasten hyvinvointia epävarman ja uuden tilanteen keskellä toisella tavalla. Loimme lapsille suunnatun joogan verkkokurssin, joka on otettu upeasti vastaan päiväkodeissa sekä suomen-, että ruotsinkielisenä.





Syksyllä lähdimme kehittämään täysin uutta verkkopalvelua, joka vastaa entistä kokonaisvaltaisemmin työntekijöiden tarpeisiin, myös etätoimistoilla. VIRTA Weekly on virtuaalinen hyvinvointipaketti, joka lähetetään työntekijöille sähköpostiin viikottain eri teemoin ja sisällöin. Paketit sisältävät joogaa, pilatesta, taukojumppaa, meditaatiota ja hyvinvointiluentoja, soveltuen monipuolisuudellaan ihan kaikille. 2020 oli suuri sysäys verkkopalvelujen luomiselle ja laajempien skaalausmahdollisuuksien kehittämiselle.


Myös tiimimme kasvoi ja uudistui ja toivommekin työllistävämme myös vuonna 2021 mahdollisimman monta missiomme jakavaa henkilöä. Sydämellinen kiitos teille kaikille, jotka jaatte tätä matkaa kanssamme!

TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITAMME OVAT MM.:

EY_Logo_Beam_RGB.jpg
Kone_logo.png
Castren_and_Snellman_Logo copy-3.jpg
110000008295.jpg
KPMG_logo.svg.png
Nordea_Masterbrand_500px_RGB.png
gDfmoWUO_400x400.jpg
Helen_logo.png
Vaisalan_logo.png
Accenture-logo.png
d7c51c4f-d676-4f37-98f0-9ab9f5ac6644-2.p
atradius.png
avance-logo-square-2.jpg
share.jpg
Technopolis-logo-rgb.png
EAB_logo.jpg
aktia logo.png
Screenshot 2020-03-11 at 16.31.48.png
elite-2.jpg
wunder.jpeg
Mercuri_Urval_Logo.svg.png
p.txt.jpeg
VALOR-LOGO-BLUE.png
NRC-Group-logo-small.jpg
sugar.png
finprologo.png
studentum_fi_2x.png
1632203959330.jpeg
HYY_logo.png
dentsulogo.png
1200px-Unity_Technologies_logo.svg.png
tehtislogo.jpg

H.I.F.K

Unknown-7.png
Unknown-8.png
suomalainen-kirjakauppa.png
Carnegielogo.png
evli.png
mafylogo.png

TILAA UUTISKIRJEEMME

Kiitos tilauksesta.

2021 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy 

bottom of page