Kiitos vuodesta 2020!

2020 oli VIRTA Well-beingille uuden luomisen aikaa. Alkuvuosi alkoi vanhojen palvelujen äärellä, tuttujen ja uusien asiakkaiden kanssa. Maailmanlaajuisen pandemian iskettyä jouduimme lopettamaan kaiken toimistoilla ja kouluissa tarjoamamme toiminnan ja miettiä miten selviydymme tilanteesta. Ryhdyimme tarjoamaan yritysasiakkaillemme palveluitamme LIVE-STREAMin ja nauhoituksien muodossa. Suuri kiitos asiakkaillemme, jotka olivat valmiita tähän muutokseen kanssamme. Myöhemmin möimme etäpalveluja myös monelle uudelle asiakkaalle. Tarjosinme joogaa, pilatesta, meditaatiota ja mindfulness-ohjausta yhteensä 26:lle yritysasiakkaalle etänä. Saimme paljon ihanaa palautetta etätoimistojen virkistys- ja hyvinvointihetkistä.

Suuri tavoitteemme ja unelmamme 2020-vuodelle oli lapsille suunnattujen palvelujen kasvattaminen. Kun koulut ja päiväkodit suljettiin hetkeksi keväällä, mietimme miten voisimme tukea lasten hyvinvointia epävarman ja uuden tilanteen keskellä toisella tavalla. Loimme lapsille suunnatun joogan verkkokurssin, joka on otettu upeasti vastaan päiväkodeissa sekä suomen-, että ruotsinkielisenä.

Syksyllä lähdimme kehittämään täysin uutta verkkopalvelua, joka vastaa entistä kokonaisvaltaisemmin työntekijöiden tarpeisiin, myös etätoimistoilla. VIRTA Weekly on virtuaalinen hyvinvointipaketti, joka lähetetään työntekijöille sähköpostiin viikottain eri teemoin ja sisällöin. Paketit sisältävät joogaa, pilatesta, taukojumppaa, meditaatiota ja hyvinvointiluentoja, soveltuen monipuolisuudellaan ihan kaikille. 2020 oli suuri sysäys verkkopalvelujen luomiselle ja laajempien skaalausmahdollisuuksien kehittämiselle.


Myös tiimimme kasvoi ja uudistui ja toivommekin työllistävämme myös vuonna 2021 mahdollisimman monta missiomme jakavaa henkilöä. Sydämellinen kiitos teille kaikille, jotka jaatte tätä matkaa kanssamme!

ASIAKKAAMME

H.I.F.K

OTA YHTEYTTÄ​​​

YRITYKSET:

Sonja Hannus                               Hanna Toivakka

+358 44 303 64 84                       +358 41 536 5022

sonja@virtawellbeing.com          hanna@virtawellbeing.com

VIRTA KIDS: 

Annette Tallberg

+358 41 507 8796

annette@virtawellbeing.com

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy