top of page

Kiitos 2019!

Vuosi 2019 oli kasvun aikaa. VIRTA Well-beingin tiimi laajeni vuoden aikana 8 henkilöstä 21 henkilöön, saavutimme merkittävää taloudellista kasvua ja laajensimme palveluitamme. Olemme myös erityisen kiitollisia siitä, että olemme saaneet jatkaa yhteistä matkaa useimpien asiakkaidemme kanssa edelliseltä vuodelta.

Iso kiitos tärkeille yhteistyökumppaneillemme, jotka auttavat meitä järjestemään ainutlaatuisia hemmottelun hetkiä asiakkaillemme Hiiohoi, Bruket Cafe, KUUMA Helsinki, Lifeness Events, BAY Helsinki ja HUONE Events sekä vaatettavat meidät Njalla Clothing. Yhteistyössä on voimaa!

Toki kasvuyrityksen matkaan mahtuu myös niitä haasteita ja alamäkiä. Hetkiä, joina päätä on raavittu vähän enemmän. Upea tiimi, tahdonvoima (tai ehkä se on se kuuluisa suomalainen sisu) sekä se tärkein, eli missio auttaa ihmisiä voimaan paremmin, ovat kuitenkin aina saaneet meidät käärimään hihamme vaikeuksienkin edessä. Ja mitä olisikaan kasvuyrityksen matka ilman sitä kasvua, myös henkisesti? Opit tulevat monessa muodossa ja niistä kuoriutuu aina vähän parempi, aidompi versio VIRTAa.

Katseemme on jo määrätietoisesti osoitettu ensi vuoteen ja odotamme jo innolla mitä kaikkea se tuokaan tullessaan. Missiomme on tulevaisuudessakin tarjota työkaluja ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon yrityksien henkilöstölle tuomalla räätälöidyt hyvinvointipalvelut organisaatioon mahdollisimman helposti lähestyttävästi. Tulemme tarjoamaan nykyisten palvelujen lisäksi pilatesta, panostamaan yhä laajemmin meditaation tarjontaan ja monia muitakin ideoita on jo kytemässä. Yhtenä tärkeimpänä palveluidemme vieminen lapsille, kouluihin ja tarhoihin.

Bring on 2020, we are ready!


Comments


bottom of page