top of page

Joogin stressinhallintavinkit
Kun ahdistuksen tunteet iskevät, on hyvä muistuttaa itseään siitä, että stressaamme jotain, mikä ei ole vielä tapahtunut. Kun tuntuu että pakka pysyy hädin tuskin kasassa, kokeile seuraavia:

1. Opi sanomaan ei ilman syyllisyyttä. Luota siihen että oikeat ihmiset ymmärtävät eivätkä katoa elämästäsi. Tiedosta että kun omat akkusi on ladattu, sinulla on enemmän annettavaa muille.


2. Hyväksy ja kunnioita sitä että laittaa itsesi likoon vai tiettyyn pisteeseen asti per päivä. Huomenna on uusi päivä ja uutta VIRTAA.


3. Priorisoi päivän to do -listasi ja aloita tärkeimmällä. Etene kunnes intuitiosi kertoo että olet tehnyt tarpeeksi yhdelle päivälle.


4. Delegoi. Pyydä apua.


5. Käännä notifikaatiot pois, käytä puhelimesi yö- tai lentotilaa.


6. Päätä ja ole päättäväinen tämän suhteen: pysy pois sosiaalisesta mediasta ja whatsappista niin kauan kunnes olet saanut käsillä olevan homman tehtyä, ehkä pidempäänkin?


7. Ole kiitollinen kaikista niistä mahdollisuuksista joita eteesi tuodaan päivittäin.


8. Hengitä. Tee aikaa meditaatiolla. Joogaa.

9. Päästä irti turhasta: ajatuksista, uskomuksista, materiasta, projekteista, jopa ihmisistä hetkeksi tai pysyvästi. Tee tilaa olemiselle. Sano kyllä vain silloin kun tiedät voivasi antaa täyden läsnäolosi sille joka vaatii huomiosi.


10. Syö hyvin ja hitaasti.


11. Priorisoi uni.


12. Mene luontoon. Kävele. Katso auringonlaskuja.


13. Pidä läheisesi lähellä. Vietä aikaa rakkaidesi kanssa.


14. Ole valikoiva kuluttamasi median suhteen.

15. Ankkuroi itsesi nykyhetkeen, uudestaan ja uudestaan. Tee yksi asia kerrallaan. Ole selkeä sen suhteen mitä milloinkin teet. Aseta intentio päivillesi ja projekteillesi.


16. Muistuta itseäsi siitä että kaikki on hyvin ja tulee aina olemaan. Luota siihen että teet parhaasi ja se on enemmän kuin tarpeeksi.

Toimivatko nämä teille? Mitä lisäisitte listaan? <3Comments


bottom of page