top of page

Joogaa Unityn kansainväliselle toimiston väelle


Unity on kansainvälisesti tunnettu ja suosittua pelialustaa kehittävä yritys, jonka Helsingin puolen tuotekehitys keskittyy mm. mobiilipelimainontaan ja pelinkehittäjien palveluihin. Suomen konttori löytyy Helsingin ydinkeskustasta Kaivokadulta. Se on esimerkki toimistosta, joka on rakennettu työntekijöille mahdollisimman viihtyisäksi. Kengät riisutaan sisään tullessa, ja vastassa on happirikas viherseinä. Avokonttori on jaettu hiljaiseen ja tietosuojattuun tilaan, jossa koodarit voivat uppoutua työhönsä. Yhtä iso tila sohvineen ja keittiöineen löytyy kuitenkin vierestä, jonne työntekijät voivat tulla virkistymään ja vaihtamaan ideoita ja ajatuksia kollegoiden kanssa. Unityn väki koostuu enimmäkseen ohjelmistokehittäjistä, joiden työ vaatii niin intensiivistä keskittymis- ja luomiskykyä kuin istumista päätteen ääressä.



Alkukesästä toimme yhteistyössä Unityn kanssa ensi kertaa joogan toimistolle kaikkien kokeiltavaksi. Palaute oli kiittävää - osallistujat, monet ensikertalaisia, kokivat joogan rauhoittavaksi ja virkistäväksi hetkeksi, josta oli hyvä jatkaa päivää aiempaa keskittyneempänä.


Joogasta on kokeilun myötä tullut vakituinen osa toimiston aktiviteettejä. Unityllä joogataan nykyään joka toinen perjantaiaamu. Joogaa vetää ihana ohjaajamme Henna, joka suunnittelee tunnit istumatyön aiheuttamista epätasapainotiloista palauttamaan. Hennan tunneista on pidetty kovasti - hyvä kemia löytyi alusta asti ja Unityn väki toivoi juuri hänen jatkavan porukan kanssa syksyllä.



Joogat jatkuvat säännöllisesti jouluun asti ja toivottavasti yhteistyömme jatkuu taas ensi vuoden puolella. Kiitos Unityn väelle mahdollisuudesta tuoda hyvinvointia osaksi organisaatiokulttuurianne ja ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia! Yhteistyömme Unityn kanssa on hyvä esimerkki siitä, että jooga sopii ihan jokaiselle, ja miehet hyötyvät joogasta yhtä lailla kun naisetkin.


Haluaisitko tuoda joogan osaksi teidän organisaationne arkea? Olethan yhteydessä niin kerromme lisää!


sonja@virtawellbeing.com tai +358 44 303 6484


bottom of page