top of page

Helteiset terveiset Afrikan mantereelta!

Hei! <3


Olemme molemmat Hannan kanssa asuneet Kapkaupungissa aiemmin töiden sekä opiskeluiden puolesta. Kapkaupungin elämäntyyliin ja tervehenkisyyteen ei voi olla rakastumatta - täällä on helppoa olla aktiivinen, lähellä luontoa sekä nauttia valosta ja lämmöstä. Samanaikaisesti kaupunki kuhisee luovan alan yrittäjiä ja tarinoiden sekä visioiden jakaminen onkin mielestämme mitä parhain tapa ruokkia omaa työtä. Etelä-afrikkalaiset ovat sydämellistä kansaa, ja täällä onkin helppo tutustua samanhenkisiin ihmisiin.


Meille Kapkaupunki on inspiraation mekka. Uskomme että työmme kannalta on tärkeää vaihtaa maisemaa ympäristöön, joka ruokkii luovuutta. Pystymme ammentamaan inspiraatiota työhömme koko loppuvuodeksi. Kehitämme alkuvuonna mm. online-palveluitamme, joita asiakkaamme pääsevät hyödyntämään tulevan vuoden aikana. 


Kaupungin jooga ”skene” on maailmanluokkaa - opimme jatkuvasti uutta, jota haluamme välittää oman työmme kautta myös Suomeen. Meri ja vuoret luovat taianomaiset puitteet kaupunkielämälle. Tarkoituksena onkin työpäivien lomassa surffata ja patikoida.

Comments


bottom of page