top of page

VIRTA Well-being ja Puhti yhteistyössä: Yritys, selvittäkää ihmistenne hyvinvoinnin tila!


Parasta työssämme on löytää muita ihmisiä, joiden kanssa jaamme saman vision. Me VIRTA Well-beingillä uskomme, että jokainen meistä voi olla itse itsensä paras lääkäri - silloin kun kehon epätasapainotilat eivät ole kerenneet edetä sairauksiksi. Vaikka peräänkuulutamme intuition ja oman kehon kuuntelun puolesta, ei se yksinomaan riitä. Mielestämme tieteellä on paikkansa - se voi tarjota korvaamattoman tärkeää tietoa omasta kokonaisvaltaisesta terveydentilasta. Päivittäiseen vireyteen ja jaksamiseen vaikuttaa moni asia. Kun elimistömme on tasapainossa ja elintapamme kunnossa, jaksamme paremmin ja meillä on reippaasti energiaa arjessa. Osaamme ennaltaehkäistä sairauksia pienien tekojen kautta. Yksi näistä on omien arvojen mittauttaminen säännöllisesti.Tutustuimme suomalaiseen, laboratoriotestejä ilman lääkärin lähetettä tarjoavaan Puhti-yritykseen kesällä 2019. Sonja huomasi kärsivänsä yhtäkkiä voimattomuudesta, ja päätti hakeutua laajaan verenkuvaan. Hän löysi Puhdin, joka tarjoaa kattavia laboratoriotestejä selkeästi paketoituna. Mikä parasta, testien tulokset on tehty tavalliselle ihmiselle helposti ymmärrettäväksi, ja Puhdin sivuilta löytyy kattava tietopaketti kaikkiin testiarvoihin liittyen. Tuloksien kanssa ei jää yksin - halutessa voi tilata lääkärin ja/ravitsemusterapeutin konsultaation, jonka kanssa käydään läpi omat tulokset ja mietitään tarvittavia toimenpiteitä. Sonja päätti siltä istumalta mittaavansa arvonsa säännöllisesti elämänsä loppuun asti.  


Nyt olemme saaneet kunnian yhdistää voimamme Puhdin kanssa. Yhdessä olemme luoneet testipaketin, joka kattaa mielestämme tärkeimmät vireyteen ja jaksamiseen liittyvät arvot, sekä stressistä ja hermoston epätasapainotilasta indikoivat hormoniarvot. 


VIRTA Well-being ja Puhti ovat yhdessä koonneet paketin, joka sisältää tärkeimpiä yleiseen terveyteen ja jaksamiseen liittyviä testejä. D-vitamiinitasot on jokaisen suomalaisen syytä tarkistaa säännöllisesti. Varastorauta ferritiini on toinen jaksamiseen merkittävästi vaikuttava tekijä - arvo, joka havaitaan usein vasta kun rautavarastot ovat jo tippuneet ja henkilö kärsii merkittävästä väsymyksestä. Täydellinen verenkuva yhdessä herkän tulehdusarvo CRP:n kanssa kertoo millaisessa kunnossa verenkiertoelimistö on. Hormoneista kilpirauhasella ja kortisolilla on myös yhteys vireyteen ja stressiin. Nämä tekijät vaikuttavat mm. siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme kehittyy ajan saatossa.


Täällä pääset tutustumaan ja hankkimaan paketin - joko itsellesi, tai organisaatiosi jäsenille. Yrityksille suosittelemme lisäksi yhteenvetoraporttia. Se näyttää kootusti (ja anonyymisti) henkilöstönne hyvinvoinnin tilan ja nostaa esiin jos jokin vaatii huomiota. Esimerkiksi D-vitamiinin puute on yleinen puutostila suomalaisille. Yhdessä voitte pienin teoin parantaa koko organisaationne hyvinvointia!


Kysyttävää? Olethan reippaasti yhteydessä, autamme mielellämme!Otetaan yhdessä terveytemme omiin käsiimme!


留言


bottom of page