top of page

Tervetuloa Janice AntellIloisena ja ylpeänä voimme kertoa, että Janice Antell on liittynyt osaksi VIRTA Opettajat tiimiä. Tutustuimme Janiceen ja hänen tapaansa opettaa joogaa vasta hiljattain, mutta pian kävi selväksi, että olemme samalla asialla. Janice onkin jo opettanut Tehtaankadun koulun lapsille perustamaamme jooga- ja meditaatiokerhoa.


Janice uskoo, että jooga ja meditaatio voi tuoda hektistä elämää elävälle nykyihmiselle rauhaa kehoon ja mieleen. Kun löytää sisäisen rauhan, mikään ulkopuolinen tekijä ei sitä voi viedä. Janice lähti ensimmäistä kertaa ulkomaille lukion vaihdon kautta Australiaan. Sinne palattuaan viisi vuotta myöhemmin hän tutustui joogaan ja rakastui siihen välittömästi. Jooga kulkeutui helposti mukana reissussa, siihen ei usein tarvittu suurta tilaa tai edes mattoa - yksi syy jonka vuoksi Janice siihen ihastui. Jooga oli ensin Janicelle uusi harrastus mutta jo pian siitä tuli elämäntyyli. Muutama vuosi ensikohtaamisesta joogaan Janice lähti Costa Ricaan kouluttautumaan hatha flow joogaohjaajaksi. Nyt Janice syventää joogatietämystään jatkokouluttamalla itseään Embodied Flow -tyyliin Helsingissä.


Janice valmistuu kesällä 2018 Pohjoismaisen kirjallisuuden ja kielten kandidaatiksi. Joogaopettajuuden lisäksi hän aikoo valmistua äidinkielenopettajaksi. Kirjallisuudessa hän pitää erityisesti pohjoismaisesta runoudesta. Janice on luonto- ja eläinrakas. Nuoruutensa hän vietti hevostalleilla ja kisasi kansainvälisesti kouluratsastusta 19 vuotiaaseen asti. Joogan lisäksi Janicen intohimoihin kuuluu surffaus, laskettelu, CrossFit sekä harrastusmielinen hevostelu vanhempien maatilalla.


Sydämellisesti tervetuloa tiimiin Janice ❤️Comentarios


bottom of page