top of page

MIKSI JOOGAA LAPSILLE?

VIRTA Well-being tuo joogaa ja yksinkertaisia tietoisuusharjoituksia kouluihin ja päiväkoteihin lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. 

 

Uskomme, että jooga ja rentoutuminen ennalta ehkäisevät lasten hermoston kuormittumista, mikä puolestaan näyttäytyy rauhallisempina ja onnellisempina lapsina. Samalla myös keskittymiskyky ja sosiaaliset taidot paranevat. Kaikella tällä on positiivinen vaikutus lapsen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, mikä ulottuu myös perheeseen ja muihin sosiaalisiin suhteisiin.

MITÄ ON VIRTA KIDS - JOOGA?

VIRTA Kids -joogatunnilla tehdään yksinkertaisia tietoisen läsnäolon harjoituksia, hengityksen havainnointia, helppoja joogaliikkeitä ja rentoutumista. Teemoja käsitellään leikinomaisesti ja lapsille räätälöidyllä tavalla, ottaen huomioon heidän ikänsä ja keskittymiskykynsä. Ohjaajamme on koulutettu ohjaamaan lapsille soveltuvaa joogaa ja tietoisuusharjoituksia turvallisesti. Tarkoituksena herättää lapsen mielenkiinto joogaa kohtaan lempeällä tavalla. 

Tarjoamme joogaa päiväkoti- ja ala-asteikäisille lapsille. Palveluitamme on saatavilla niin paikan päällä kuin myös verkossa. Räätälöimme tunnit, kerhot ja kurssit teidän toivomustenne mukaisesti. Opetus on mahdollista suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Alta löytyvien palveluidemme lisäksi järjestämme myös erillisiä joogakonsepteja, kuten teemapäiviä tai oheisharjoituksia lasten urheiluseuroille. 

PALVELUT

JOOGAA PÄIVÄKOTEIHIN

Tuomme joogaa päiväkoteihin joogakerhojen muodossa. Kaikista pienimmät joogit on otettu huomioon leikkimielisillä harjoituksilla ja lyhytkestoisemmilla tunneilla.

Opetus suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

JOOGAA ALA-ASTEILLE

Tarjoamme ala-asteikäisille koulun jälkeen järjestettäviä joogakerhoja. Kerhoja järjestetään kahdelle ryhmälle: 1-2 -luokkalaisille sekä 3-6 -luokkalaisille, ottaen huomioon eri ikäisten lasten tarpeet.

Opetus suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

ONLINE-JOOGAKURSSI

Lasten joogatuntejamme on saatavilla myös verkon välityksellä. Online-kurssimme koostuu viidestä harjoituksesta, joiden avulla lapset pääsevät tutustumaan joogan maailmaan.

Kurssi on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

HINNASTO

VAIHTOEHTO A: 1-6 tuntia:

140 € + ALV10% / tunti

VAIHTOEHTO B: 7-15 tuntia:

125 € + ALV10% / tunti

VAIHTOEHTO C: lukukausi (16-20 krt):

110 € + ALV10% / tunti

Kysy meiltä maksuvaihtoehdoista. VIRTA Well-being voi laskuttaa sähköpostitse, verkko- tai korttimaksulla.

IMG_0227_edited_edited.jpg

JOOGAN HYÖTYJÄ

KEHO

Syventää kehotietoisuutta

Lisää notkeutta ja liikkuvuutta

Vahvistaa lihaskuntoa

Vahvistaa luita

Kehittää ryhtiä

Parantaa hengitystä

 

Lisää verenkiertoa

Vähentää stressihormoneja

MIELI

Parantaa tunteiden tiedostamista

 

Tukee keskittymiskykyä

Tukee mielenterveyttä

Lisää läsnäolon tunnetta

Vähentää impulsiivisuutta ja levottomuutta

Vähentää ylivilkkautta

Rauhoittaa mieltä

MUUTA

Kehittää sosiaalisia taitoja

Parantaa unen laatua

Voi syventää itseluottamusta

Voi parantaa vastustuskykyä

Voi lisätä myötätuntoa itseä ja muita kohtaan

Lisää itsetuntemusta

bottom of page