top of page

JOOGAA PÄIVÄKOTEIHIN

Päiväkoti-ikäisille suunnattu joogakerho on monen lapsen ensikosketus joogaharjoituksiin. Tunneilla tutustumme leikin kautta yksinkertaisiin joogaliikkeisiin, hengitykseen, läsnäoloon  ja rentoutumiseen. Lapset oppivat tuntemaan kehoansa ja mieltänsä paremmin hauskojen sekä helposti lähestyttävien harjoitusten kautta. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla.

 

MITÄ PÄIVÄKOTI-IKÄISTEN JOOGATUNTI SISÄLTÄÄ?

Päiväkoti-ikäisten jooga rakentuu aina joogasadun ympärille, jossa teemana voi olla esimerkiksi avaruus, viidakko, eläintarha jne. Tuomme tunneille mukaan myös jooga-aiheisia leikkejä, jotka tukevat oppimista. 

 

Tietoisuusharjoitusten aikana käytämme eri aisteja ja tulemme tietoiseksi omasta kehostamme sekä sen ympärillä tapahtuvista asioista. Hengityksen havannoinnissa tulemme tietoiseksi hengityksestämme ja kuinka tämä liikkuu eri osissa kehoamme. Jokaiseen tuntiin kuuluu alku- ja loppurentoutus, joka antaa lapselle hengähdyshetken muuten ehkä hyvinkin aktiiviseen viikkoon.

Päiväkoti-ikäisten lasten joogatunnin kesto on 30 min/ryhmä. Peräkkäisiä ryhmiä tulee olla vähintään 2 kpl (60 min). Suosittelemme, että ryhmien koko on max 10 lasta/ryhmä.

HINNASTO

VAIHTOEHTO A: 1-6 tuntia:

140 € + ALV10% / tunti

VAIHTOEHTO B: 7-15 tuntia:

125 € + ALV10% / tunti

VAIHTOEHTO C: lukukausi (16-20 krt):

110 € + ALV10% / tunti

Kysy meiltä maksuvaihtoehdoista. VIRTA Well-being voi laskuttaa sähköpostitse, verkko- tai korttimaksulla.

IMG_0227_edited_edited.jpg

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos haluatte tuoda joogaa teidän päiväkotiinne.

Räätälöimme aina tunnit teidän toivoidenne mukaisesti. Rakennetaan yhdessä tarpeisiinne ja budjettiinne sopiva konsepti.

ANNETTE TALLBERG, Head of Kids

+358 41 5078796 •  annette@virtawellbeing.com

Lataa tästä esitteemme ja lue lisää

bottom of page