top of page

JOOGAA ALA-ASTEILLE

Koululaisille suunnattu iltapäiväkerho on monen lapsen ensikosketus joogaharjoituksiin. Tunneilla tutustumme leikin kautta yksinkertaisiin joogaliikkeisiin, hengitykseen, läsnäoloon ja rentoutumiseen. Lapset oppivat tuntemaan kehoansa ja mieltänsä paremmin hauskojen sekä helposti lähestyttävien harjoitusten kautta. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla.

MITÄ KOULULAISTEN JOOGATUNTI SISÄLTÄÄ?

Ala-asteikäisten joogatunneilla on otettu huomioon eri ikäisten lasten taitotaso ja tarpeet. Tämän vuoksi joogakerhoja järjestetään kahdelle eri ryhmälle: 1-2 -luokkalaisille sekä 3-6 -luokkalaisille. 

 

Joogatunti rakentuu iästä riippuen joogasadun ympärille, jossa teemana voi olla esimerkiksi avaruus, viidakko, eläintarha jne. Hieman vanhempien koululaisten kanssa pääsemme myös liikkumaan kohti aurinkotervehdyksiä. Lisäksi tuomme tunneille mukaan jooga-aiheisia leikkejä, jotka tukevat oppimista. 

Tietoisuusharjoitusten aikana käytämme eri aisteja ja tulemme tietoiseksi omasta kehostamme sekä sen ympärillä tapahtuvista asioista. Hengityksen havannoinnissa tulemme tietoiseksi hengityksestämme ja kuinka tämä liikkuu eri osissa kehoamme. Jokaiseen tuntiin kuuluu alku- ja loppurentoutus, joka antaa lapselle hengähdyshetken muuten ehkä hyvinkin aktiiviseen viikkoon.

Koululaisten joogatunnin kesto on 60 min/ryhmä. Suosittelemme, että ryhmien koko on max 15 lasta/ryhmä.

Tunnit toteutaan pääasiassa iltapäiväkerhomuotoisesti, mutta myös muut vaihtoehdot ovat mahdollisia.

HINNASTO

VAIHTOEHTO A: 1-6 tuntia:

140 € + ALV10% / tunti

VAIHTOEHTO B: 7-15 tuntia:

125 € + ALV10% / tunti

VAIHTOEHTO C: lukukausi (16-20 krt):

110 € + ALV10% / tunti

Kysy meiltä maksuvaihtoehdoista. VIRTA Well-being voi laskuttaa sähköpostitse, verkko- tai korttimaksulla.

IMG_0227_edited_edited.jpg

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos haluatte tuoda joogaa teidän kouluunne.

Räätälöimme aina tunnit teidän toivoidenne mukaisesti. Rakennetaan yhdessä tarpeisiinne ja budjettiinne sopiva konsepti.

ANNETTE TALLBERG, Head of Kids

+358 41 5078796 •  annette@virtawellbeing.com

Lataa tästä esitteemme ja lue lisää

bottom of page