top of page

VIRTA KIDS 

ONLINE JOOGAKURSSI

Ala-asteille suunnattu VIRTA Kids Online joogakurssimme tuo joogan saataville myös verkon välityksellä. Harjoitukset käsittelevät samoja teemoja kuin paikan päällä pidettävät tuntimme - yksinkertaisia joogaliikkeitä, hengitystä, läsnäoloa sekä rentoutumista. Lapset oppivat tuntemaan kehoaan ja mieltään paremmin hauskojen sekä helposti lähestyttävien harjoitusten kautta. 

 

MITÄ VIRTA KIDS ONLINE JOOGAKURSSI SISÄLTÄÄ?

VIRTA Kids Online joogakurssi koostuu viidestä n. 30 min pituisesta harjoituksesta. Kurssilla tutustumme leikin kautta yksinkertaisiin joogaliikkeisiin, hengitykseen, läsnäoloon sekä rentoutumiseen. Jokaisella harjoituksella on oma teemansa, esimerkiksi avaruus tai viidakko, joka sadun avulla johdattelee harjoituksen läpi. Harjoitukset on suunnattu ala-asteikäisille lapsille sopiviksi, ottaen huomioon heidän ikänsä ja keskittymiskykynsä.

 

Kurssin myötä lapset pääsevät lempeästi tutustumaan joogan maailmaan. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Kurssin voi toteuttaa itselle parhaiten sopivaan aikaan, yhdessä koulussa tai vaihtoehtoisesti kotona. Lisäksi harjoituksia voi halutessaan tehdä useampaan kertaan. Kurssi on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

HINNASTO

250 €

sis. alv 24%

IMG_0227_edited_edited.jpg

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli online kurssimme tai muut palvelumme kiinnostavat teitä.

Räätälöimme aina tunnit teidän toivoidenne mukaisesti. Rakennetaan yhdessä tarpeisiinne ja budjettiinne sopiva konsepti.

ANNETTE TALLBERG, Head of Kids

+358 41 507 8796 •  annette@virtawellbeing.com

bottom of page