VIRTA KIDS 

ONLINE JOOGAKURSSI

Ala-asteille ja päiväkodeille suunnattu VIRTA Kids Online joogakurssimme tuo joogan saataville myös verkon välityksellä. Harjoitukset käsittelevät samoja teemoja kuin paikan päällä pidettävät tuntimme - yksinkertaisia joogaliikkeitä, hengitystä, läsnäoloa sekä rentoutumista. Lapset oppivat tuntemaan kehoaan ja mieltään paremmin hauskojen sekä helposti lähestyttävien harjoitusten kautta. 

 

MITÄ VIRTA KIDS

ONLINE JOOGAKURSSI SISÄLTÄÄ?

VIRTA Kids Online joogakurssi koostuu viidestä n. 30 min pituisesta harjoituksesta. Kurssilla tutustumme leikin kautta yksinkertaisiin joogaliikkeisiin, hengitykseen, läsnäoloon sekä rentoutumiseen. Jokaisella harjoituksella on oma teemansa, esimerkiksi avaruus tai viidakko, joka sadun avulla johdattelee harjoituksen läpi. Harjoitukset on suunnattu ala-asteikäisille lapsille sopiviksi, ottaen huomioon heidän ikänsä ja keskittymiskykynsä.

 

Kurssin myötä lapset pääsevät lempeästi tutustumaan joogan maailmaan. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Kurssin voi toteuttaa itselle parhaiten sopivaan aikaan, yhdessä koulussa tai vaihtoehtoisesti kotona. Lisäksi harjoituksia voi halutessaan tehdä useampaan kertaan. 

 

Kurssi on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

HINNASTO

VIRTA Kids Online joogakurssin hinta:

249 € 

Hinta sisältää alv. Kysy meiltä maksuvaihtoehdoista. VIRTA Well-being voi laskuttaa sähköpostitse, verkko- tai korttimaksulla.

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli online kurssimme tai muut palvelumme kiinnostavat teitä.

Räätälöimme aina tunnit teidän toivoidenne mukaisesti. Rakennetaan yhdessä tarpeisiinne ja budjettiinne sopiva konsepti.

ANNETTE TALLBERG, Head of Kids

+358 41 507 8796 •  annette@virtawellbeing.com

ASIAKKAAMME

H.I.F.K

OTA YHTEYTTÄ​​​

YRITYKSET:

Sonja Hannus                               Hanna Toivakka

+358 44 303 64 84                       +358 41 536 5022

sonja@virtawellbeing.com          hanna@virtawellbeing.com

VIRTA KIDS: 

Annette Tallberg

+358 41 507 8796

annette@virtawellbeing.com

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy