top of page
VIRTA-2.jpg
logo-1.png

Me VIRTA Well-beingillä uskomme, että jokainen meistä voi olla itse itsensä paras lääkäri - silloin kun kehon epätasapainotilat eivät ole kerenneet edetä sairauksiksi. Vaikka peräänkuulutamme intuition ja oman kehon kuuntelun puolesta, ei se yksinomaan riitä. Mielestämme tieteellä on paikkansa - se voi tarjota korvaamattoman tärkeää tietoa omasta kokonaisvaltaisesta terveydentilasta. 

Päivittäiseen vireyteen ja jaksamiseen vaikuttaa moni asia. Kun elimistömme on tasapainossa ja elintapamme kunnossa, jaksamme paremmin ja meillä on reippaasti energiaa arjessa. Osaamme ennaltaehkäistä sairauksia omien pienien tekojen kautta. Yksi näistä on ehdottomasti omien arvojen mittauttaminen säännöllisesti. 

VIRTA Well-being ja Puhti ovat yhdessä koonneet paketin, joka sisältää tärkeimpiä yleiseen terveyteen ja jaksamiseen liittyviä testejä. D-vitamiinitasot on jokaisen suomalaisen syytä tarkistaa säännöllisesti. Varastorauta ferritiini on toinen jaksamiseen merkittävästi vaikuttava tekijä - arvo, joka havaitaan usein vasta kun rautavarastot ovat jo tippuneet ja henkilö kärsii merkittävästä väsymyksestä. Täydellinen verenkuva yhdessä herkän tulehdusarvo CRP:n kanssa kertoo millaisessa kunnossa verenkiertoelimistö on. Hormoneista kilpirauhasella ja kortisolilla on myös yhteys vireyteen ja stressiin. Nämä tekijät vaikuttavat mm. siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme kehittyy ajan saatossa.

 

 

Missä ja milloin voin käydä testeissä?

Laboratoriotestin voi tehdä yli 20 paikkakunnalla Suomessa ilman lääkärin lähetettä. Saat ajan yleensä vaikka jo seuraavaksi arkipäiväksi.

Mistä näen tulokset?

Mielestämme laboratoriotulosten lukemisen ei tarvitse olla vaikeaa. Kun tulokset ovat valmiina, lähetämme sinulle tekstiviestin ja pääset katsomaan tuloksia Oma Puhti -sivulta. Tulokset valmistuvat yleensä jo testiä seuraavana päivänä. Jatkossa voit helposti seurata omien arvojen kehitystä selkeinä graafeina. Voit tulostaa raportin lääkärin käynnille mukaan tai tilata etälääkärin konsultaation suoraan raportilta.

Kenelle VIRTA Well-being & Puhti - paketti sopii?

Suosittelemme pakettia työyhteisölle, mutta se sopii hyvin myös yksilöille. Paketin testit on suunniteltu henkilölle, joka haluaa laaja-alaisesti tietoa niin verenkuvastaan kuin tulehdusarvoistaan. Tärkeitä mittareita joita olemme halunneet tuoda tähän pakettiin, on ferritiini sekä hormonitasoista kertovat kortisoli ja kilpirauhanen. Tämä paketti sopii sekä yksilöille, että yrityksille. Yritysasiakkaat voivat halutessaan hankkia lisäksi yhteenvetoraportin, joka tarjoaa anonyymisti arvokasta tietoa organisaation terveydentilasta. Yhteenvetoraportin läpikäynti ja mahdollinen myöhemmin toteutettava mittaus mahdollistaa myös yhteisen tavoitteenasetannan ja motivaation yksilöille huolehtia terveydestään kokonaisvaltaisemmin. Tämä on luonnollisesti sekä organisaation että yksilön etu. 

VIRTA x PUHTI -2.png
IMG_0783 2.JPG
bottom of page