top of page

EEVA NIEMINEN

Jooga- & meditaatio-ohjaaja

IMG_3823-2.jpg
IMG_7386.jpg

NIMI: Eeva Nieminen

 

SYNTYMÄPÄIVÄ JA HOROSKOOPPI: Oon niin leijona kuin olla ja voi. Synttärit 4. elokuuta. 

 

ELÄMÄ ENNEN JOOGAA: Tanssin intensiivisesti balettia, jazzia ja nykytanssia. Kävin jopa pyörähtämässä Saksassa ammattitanssijan koulutuksessa. Matkustelin paljon ympäriinsä ja vietin liian paljon aikaa omissa ajatuksissani. 

 

KOULUTUS /ERIKOISTUMINEN: RYT200 Kula Collective. Tällä hetkellä opiskelen Katonah joogaa, jonka opinnot onkin jo loppusuoralla. Olen myös erikoistunut restoratiiviseen joogaan. 

 

OMA HARJOITUS: Teen harjoituksen joka päivä. Se maadoittaa, rauhoittaa, virkistää, kirkastaa, selkeyttää ja inspiroi. Harjoituksen avulla pääsen syvemmälle omaan itseeni ja sitä kautta kaikkeen ympärillä. Oma harjoitukseni on lähinnä Katonah joogaa. 

 

OPETUSTYYLI: Iloinen! Opettaessani koen täkeäksi saada yhteyden oppilaisiini, ja että tuntien tunnelma on kannustava ja inspiroiva. Ohjaan ja haastan tuomaan hengityksen ja mielikuvituksen kehoon, ja asanoiden linjaamisen suhteen olen hyvin geometrinen ja looginen. Opetustyylini on kyllä myös hyvin lempeä ja rauhoittava. 

 

MITKÄ ASANAT OPETAT AINA: Cat cow erilaisilla rannevariaatioilla, heh. 

 

LEMPIASANA: Supported fish, eli kala, eli restoratiivinen rintakehän avaus - lisää tilaa keuhkoille ja sydämelle!

 

INHOKKIASANA: Pigeon pose...

 

LEMPISANONTA: ”Your soul mediates all polarity. Not that there’s only yin and yang, there’s you in it.” -Abbie Galvin

 

KOTIPAIKKAKUNTA: Jyväskylä. 

 

KAUNEIMMAT PAIKAT JOSSA OLET KÄYNYT: Suomen taianomaiset metsät ja saaristo, kesällä ja talvella. Italia, Kalifornia. Niin paljon paikkoja! Kaikki koskematon ja puhdas luonto koskettaa.

 

MATKUSTUS TOIVELISTALLA: Tällä hetkellä ei mitään! Aion matkustaa harkitummin, mielellään välttää lentämistä. Vuosien matkustelun jälkeen on ihana olla vaan kotona. 

 

MITÄ HALUAT VIELÄ TEHDÄ ELÄMÄSSÄSI: Haluan hankkia (jopa rakentaa!!!) oman kodin luonnon keskeltä/läheisyydestä jossa voin kasvattaa oman ruuan ja vetäytyä hiljaisuuteen. Haluan myös opettaa paljon upeaa joogaa, Suomessa ja maailmalla. Ehkä vielä opiskelen jotain ihan muuta kuin joogaa!  

 

PARHAAT BIISIT 

1. CRAZY DANCING Michael Jackson ja kaikki menneiden vuosikymmenten bailuhitit. 

2. JOOGA en oikeastaan käytä mun tunneilla musaa! Eli hiljaisuus. 

 3. MIELENKOHOTTAJA tällä hetkellä saan hyvää mieltä vanhahkosta countrystä. I know. Mun poikaystävä sai mut ihastumaan siihen tunnelmaan. 

 4. TUNNELATAUS I will always love you by Dolly Parton todellakin. 

 

KIINNOSTUKSESI JOOGAN LISÄKSI: Luonnon kuvioiden ja rytmien tarkkailu, kasvit, yrttirohdot, kiinalainen lääketiede, eteeriset öljyt, retket, pyöräily, luonnonvesissä uinti, kahvi kauramaidolla, hyvä kasvisruoka, kivat ja pehmeät tekstiilit, makoilu, kirjat, ystävät, kaikki visuaalisesti miellyttävä. 

 

ERITYISTALENTTISI: Nukahdan yleensä heti kun päätän käydä nukkumaan. 

 

MILLAISEN JÄLJEN HALUAT JÄTTÄÄ: Haluan auttaa ihmisiä löytämään oman voiman vaikuttaa hyvään oloon ja hyvinvointiin, niin henkisesti kuin kehossakin. Se miten huolehdit itsestäsi heijastuu siihen miten huolehdit maailmasta ympärilläsi, kaikki vaikuttaa siis kaikkeen. Toivon että voin tehdä oman osani koko maailman hyvinvoinnin eduksi, jättää jälkeeni iloa ja rauhaa. 

 

MITÄ HALUAT SANOA IHMISELLE JOKA PELKÄÄ JOOGAN KOKEILEMISTA: Joogassa ei voi onnistua tai epäonnistua. Tavoite ei ole olla notkea tai suorittaa asentoja, vaan saada tietoa siitä missä olet ja miten voit. Jooga on lopulta sisäistä työtä, johon kuka vaan kehosta ja iästä riippumatta kykenee. 

bottom of page