top of page

MILLAISTA JOOGAA?

Tervetuloa joogaan! Jos kuvittelet, että voidaksesi joogata sinun tulisi olla valmiiksi notkea, on aika karistaa harhaluulot pois. Jooga sopii kaikille.

 

Käytämme suurimman osan päivistämme päämme sisällä, aivotyöskennellen. Joogamatolla on tilaisuus tarkkailla omia ajatuksiaan neutraalista näkökulmasta, sekä keskittyä keholliseen liikkeeseen ja omaan hengitykseen. Tämä mahdollistaa kehon nesteiden virtauksen antaen luonnollisesti uutta elinvoimaa ja energiaa arkeen. Usein tunnit on rakennettu teeman ympärille ja istumatyöskentelystä aiheutuvia epätasapainotiloja palvelemaan. Joogamatolla saavutetut hyödyt siirtyvät maton ulkopuolelle arkeen.

VIRTA - AAMUJOOGA

VIRTA Aamujooga pohjautuu hathajoogaan ja on lempeän dynaamista kehon liikettä yhdistettynä hengitykseen. Sarjatovat yksinkertaisia ja sopivat aloittelijoille, mutta tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden haastaa niin kehoa kuin mieltä.

Jokaiseen tuntiin kuuluu alku- ja loppurentoutus. Mielen harjoitus on yhtä tärkeä osa joogaa kuin kehon liike, ja opitkin tarkkailemaan ajatuksiasi neutraalimmin. Joogan fyysisiä hyötyjä ovat mm. kehon syvien lihaksien vahvistuminen, tasapainon kehittyminen sekä uuden tilan luominen eli notkistuminen. Mieli rauhoittuu ja keho herää. Jooga on mitä parasta lääkettä stressiin ja hengähdyshetki kiireisen arjen keskellä. Voit odottaa lähteväsi matolta virkeänä ja energisoituneena. 

RL9J4QVs.jpeg
HANNA_SONJA_17.01.2019-110.jpg

AFTERWORK -jooga

VIRTA Afterwork-jooga on yhdistelmä lempeän virtaavaa hathajoogaa sekä pidempiä yin-joogapohjaisia asentoja. Jooga on suunniteltu tukemaan kehoa ja mieltä palautumaan työpäivästä. Tunnit ovat informatiivisia tarjoten tietoa joogan moniulotteisista hyödyistä. Sarjat ovat yksinkertaisia ja sopivat aloittelijoille. Virtaavat liikkeet yhdistettynä hengitykseen avaavat ja voimistavat kehoa sekä vahvistavat tasapainoa. Mieli kannustetaan tietoisen läsnäolon tilaan, jolloin joogaaja pääsee irtautumaan työhön liittyvistä ajatuksista, jotta hän voi palautua loppuillan mahdollisimman optimaalisesti.

 

Joogatunnit ovat räätälöity tukemaan istumatyön jäykistämää kehoa sekä rauhoittamaan asiantuntijatyön kuormittavaa mieltä. Keskitymme lisäämään liikkuvuutta lantion seudulla, tuomaan tilaa rintakehän alueelle sekä vetreyttämään niskahartiaseutua. Jooga tukee erinomaisesti muita lajeja. Jokaiseen tuntiin kuuluu alku- ja loppurentoutus, joka on tarpeen jotta kehoa mieli voi vastaanottaa joogaharjoituksen tarjoamat hyödyt. 

WORKOUT - jooga

Jooga work out haastaa sinut dynaamisiin harjoituksiin, joiden liikeradat ovat saaneet inspiraationsa joogasta. Tunnilla pääset vahvistamaan sekä kehoasi ja mieltäsi, kun ylität itsesi ja uskallat kokeilla uutta. Hyvän treenin lisäksi saat harjoituksesta myös joogan rentouttavat ja kehoa avaavat hyödyt. 

 

Tunti sopiii kaikille liikuntaa rakastaville ja erityisesti heille, ketkä nauttivan sykkeen nostamisesta. 

alexoelofse1.jpeg
HANNA_SONJA_17.01.2019-15
HANNA_SONJA_17.01.2019-38
HANNA_SONJA_17.01.2019-10-2
HANNA_SONJA_22.01 2.JPG

Jatkaaksesi joogaharjoitusta organisaatiossasi järjestettävän 

joogakurssin jälkeen, sen ohessa tai vaan tutustuaksesi tunteihimme, voit osallistua kuluttajille suunnatulle joogatunneillemme Helsingin kauneimmassa joogastudiossa Helsingin Kanavarannassa.

 

Partnerimme BAY Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen tilan joogalle ja opastetulle rentoutumiselle.

 

Nähdään osoitteessa Kanavaranta 7 C!

Tutustu lukujärjestykseen ja tuntikuvauksiin:

www.bayhelsinki.com

RL9J4QVs
L8DBGero
alexoelofse1
bottom of page