top of page

VIRTA URHEILIJOILLE

fullsizeoutput_6646.jpeg

MIELEN TARKKAILU

MIELEN VAHVUUS

KEHONHALLINTA

KEHONTUNTEMUS

JOOGA-PALVELUT 

URHEILIJOILLE 

MEDITAATIO-PALVELUT URHEILIJOILLE

Urheilijoiden jooga

 VIIKOTTAINEN JOOGA 

Oikein toteutettu joogaharjoitus vie ammattiurheilijan harjoittelun täysin uudelle tasolle. Keskitymme tarkasti räätälöidyssä ohjauksessa mm. tasapainon kehittämiseen, kehotuntemuksen kasvattamiseen ja mielen vahvistamiseen. 60 minuutin joogatunnin aikana tehdään harjoitteluohjelmaa tukeva fyysinen joogaharjoitus, jossa keskitytään aina tietyn vartalon alueen vahvistamiseen ja avaamiseen.    

Jooga vaikuttaa positiivisesti mm:

  • Tukilihasten kehitykseen 

  • Ketteryyden kasvattamiseen 

  • Tietoisen mielen vahvistamiseen

  • Keskittymisen kehittämiseen - uuden fokuksen löytäminen nopeutuu 

 

 

Joogaohjaus voidaan toteuttaa kätevästi urheiluseuran omissa tiloissa, joko erillisenä harjoituksena tai oman harjoituksen yhteydessä. Ehdotamme mielellämme harjoitustilaa myös omien partneritilojemme kautta.       

IMG_5533_edited.jpg

MEDITAATIOPALVELUT

​Meditaatiopalvelumme on kokonaisvaltainen ohjelma urheilijoiden mentaaliharjoituksen tukemiseksi ja kehittämiseksi. Meditaatioharjoitukset auttavat ammattiurheilijaa vähentämään stressiä ja tätä kautta myös suorituspaineita - fokus ja keskittymiskyky paranevat. Vakituinen meditaatioharjoitus myös parantaa unen laatua, samalla nopeuttaen palautumista harjoituksista, urheilusuorituksista ja mahdollisista loukkaantumisista.

 

Urheilijat, jotka harjoittavat visualisointia fyysisen harjoittelun ohessa  tavotteiden saavuttamiseksi, voivat kouluttaa kehoa työskentelemään tehokkaammin ja pidempään harjoittelun ja kilpailusuorituksen aikana. Mielen harjoittaminen meditaatioharjoituksen kautta auttaa urheilijoita, tutustumaan omiin heikkouksiinsa niin oman mielen kuin kehon toiminnassa. Itsetuntemus kehittyy ja tätä kautta myös urheilu-identiteetti ja itsevarmuus kasvavat. 

MITEN OHJELMA TOIMII 

 

Suosittelemme esittelemään meditaation urheilijoille meditaatio-workshopimme avulla. Räätälöidyssä workshopissa esittelemme meditaation helposti lähestyttävästi ja kerromme sen hyödyistä selkeästi. 

Hypätkää kanssamme meditaatiorevoluutioon! 

 

                                           

VIRTA Well-being being tuo ohjatun, helposti lähestyttävän meditaatioharjoituksen viikottain seuranne tiloihin. Aloitetaan 8 viikon kokeiluperiodilla, jonka jälkeen yhteistyö  voi halutessanne jatkua. 
 

bottom of page