Tuomme joogan yrityksenne väellenne mahdollisimman helposti lähestyttävässä muodossa. Kun hyvinvointipalvelu tuodaan kätevästi toimistolle, on kynnys osallistua joogaan matalampi kuin etsiä "joogaviidakosta" sopiva joogatyyli, opettaja sekä studio, puhumattakaan aikataulujen ja logistiikan yhteensovittamisesta.  VIRTA-joogatunnit sopivat ensikertalaisille ja aloittelijoille, mutta tarjoavat uutta näkökulmaa ja haastetta joogaan myös kokeneemmille. Joogatunnit on suunniteltu palauttamaan istumatyöstä aiheutuvista epätasapainotiloista. Keskitymme niskahartaiseutuun, lantion seutuun sekä luomaan kaivattua liikettä selkärangalle. Jokaiseen tuntiin kuuluu alku- ja loppurentoutus. 

UUTTA! Tuomme nyt myös pilatestunnit kurssimuodossa työpaikallenne.

Lue alta eri vaihtoehdoista. 

 

JOOGAA TOIMISTOLLA

Jooga toteutetaan tiloissanne tai toimistonne läheisyydessä sijaitsevalla joogastudiolla, joko ennen tai jälkeen työpäivän. Aamujooga sijoittuu toiveidenne mukaisesti klo 7-11 välille, Afterwork-jooga vastaavasti klo 16-19 välillä.

I: ENERGISOIVA AAMUJOOGA

II: RENTOUTTAVA JA PALAUTTAVA AFTERWORK-JOOGA

VIRTA Aamujooga on yhdistelmä lempeän virtaavaa flow-joogaa sekä pidempiä yin-joogapohjaisia asentoja. Jooga on suunniteltu herättelemään kehoa ja virkistämään mieltä tulevaan päivään. Tuntiin kuuluu nautinnollisia selkärangan liikkuvuutta tukevia sarjoja, puhdistavia kiertoja, lempeitä taakse- ja eteentaivutuksia sekä lantion- ja niskahartiaseudun avaamista. Sarjat ovat yksinkertaisia ja sopivat aloittelijoille. Virtaavat liikkeet yhdistettynä hengitykseen avaavat ja voimistavat kehoa sekä vahvistavat tasapainoa.

 

Jooga tukee erinomaisesti muita lajeja ja ennaltaehkäisee stressin aiheuttamia kroonisia vaivoja ja kiputiloja.

VIRTA Afterwork-jooga on suunniteltu tukemaan kehoa ja mieltä palautumista työpäivästä. Jooga aloitetaan alkurentoutuksella, jonka myötä jatketaan lempeän dynaamiseen, kehon liikkuvuutta ja voimaa kehittävään sarjaan. Lopputunnista laskeudutaan pidempiin yin-pohjaisiin jooga-asentoihin, jolloin mieli ja keho voivat viimeistään rauhoittua ja rentoutua.

 

Tuntiin kuuluu nautinnollisia selkärangan kiertoliikkeitä, puhdistavia kiertoja, lempeitä taakse- ja eteentaivutuksia sekä lantion- ja niskahartiaseudun avaamista. Sarjat ovat yksinkertaisia ja sopivat aloittelijoille. Mieli kannustetaan tietoisen läsnäolon tilaan, jolloin joogaaja pääsee irtautumaan työhön liittyvistä ajatuksista, jotta hän voi palautua loppuillan mahdollisimman optimaalisesti. Joogatunnit ovat räätälöity tukemaan istumatyön jäykistämää kehoa sekä rauhoittamaan asiantuntijatyön kuormittavaa mieltä.

YKSITYISJOOGATUNNIT

Joogan yksityistunnilla kaikki huomio keskittyy aina 100% sinun tarpeisiisi ja tunti muovautuu siten mikä kulloinkin palvelee keho-mielesi hyvinvointia. Yksityistunti rakentuu terapeuttisista sekä dynaamisemmista asanoista, joissa apuvälineet (blokit, vyöt, viltit, tuoli) tukevat linjauksia. Hengitysharjoitukset ovat myös osana kehotyöskentelyä. Pääset lisäksi vastaanottamaan huoltavia avustuksia jotka linjaa kehoa sen täyteen potentiaaliin, luoden tilaa jännityksiin ja kireyksiin. 

 

Kuvittele, että joogaharjoitus on kuin talon siivous - avaat ikkunat, järjestelet tavarat ja luot tunnelman kohdilleen. Yksityistunnilla ”siivouksen” hoitaa asiantunteva joogaopettaja jolla on kokemusta 1-on-1 työskentelystä. 

 

Saat myös tunnilta mukaan vinkkejä miten pitää huolta omasta hyvinvoinnista arjen lomassa, sekä ”paremman olon kuin hierojalta”. Parhaimmillaan yksityistunti antaa tilan päästää irti omista tavoista ja tottumuksista, ja löytää uutta perspektiiviä sekä omaan keholliseen olemiseen että mielentilaan.

 

PILATESTA TOIMISTOLLA

VIRTA Pilates on yhdistelmä Joseph Pilates -tekniikoita nykyaikaisen arjen tarpeisiin. Painopiste on pienten lihasryhmien aktivoimisessä, jonka kautta kehoon saada lisää pituutta ja vahvuutta jokapäiväisten tehtävien ja toimintojen suorittamisessa.

 

Pilates on koko vartalon harjoitus jaloille, pakaroille, käsivarsille ja selälle, unohtamatta keskivartaloa. Lisäksi kohdentamalla keho optimaaliseen pituuteensa pilates huolehtii sisäisestä terveydestä - nivelistä, verenkierrosta, hemostosta ja aivoista sekä muista lihaksista joita ei pysty ottamaan huomioon korkean intensiteetin harjoituksilla.

 

Pilates-harjoitusta suositellaan ihan jokaiselle liikuntataustasta huolimatta, tukemaan kivutonta ja rajatonta arkea sekä esimerkiksi ennaltaehkäisemään muistisairauksia. Tunnet olosi tunnin jälkeen vahvemmaksi, kevyemmäksi ja pidemmäksi.

 

VIRTA Pilates sopii kaikille!

MISSÄ MUUALLA VOIN JOOGATA?

Jatkaaksesi joogaharjoitusta organisaatiossasi järjestettävän joogakurssin jälkeen, sen ohessa tai vaan tutustuaksesi tunteihimme, voit osallistua joogatunneillemme Helsingin kauneimmassa  joogastudiossa Helsingin Kanavarannassa.

 

Partnerimme BAY Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen tilan joogalle ja opastetulle rentoutumiselle.

 

Nähdään osoitteessa Kanavaranta 7 C! 

Tutustu lukujärjestykseen ja tuntikuvauksiin:

www.bayhelsinki.com

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & ILTAPÄIVÄKERHOT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy