JOOGAA TOIMISTOLLA

Tuomme joogan yrityksenne väellenne mahdollisimman helposti lähestyttävässä muodossa. Kun jooga tuodaan helposti toimistolle, on kynnys osallistua joogaan matalampi, kuin etsiä "joogaviidakosta" sopiva joogatyyli, opettaja sekä studio, puhumattakaan aikataulujen ja logistiikan yhteensovittamisesta.  VIRTA-joogatunnit sopivat ensikertalaisille ja aloittelijoille, mutta tarjoavat uutta näkökulmaa ja haastetta joogaan myös kokeneemmille. Joogatunnit on suunniteltu palauttamaan istumatyöstä aiheutuvista epätasapainotiloista. Keskitymme niskahartaiseutuun, lantion seutuun sekä luomaan kaivattua liikettä selkärangalle. Jokaiseen tuntiin kuuluu alku- ja loppurentoutus. 

Lue alta eri vaihtoehdoista. 

I: ENERGISOIVA AAMUJOOGA

II: RENTOUTTAVA JA PALAUTTAVA AFTERWORK-JOOGA

III: WORK OUT - jooga

VIRTA Aamujooga on yhdistelmä lempeän virtaavaa flow-joogaa sekä pidempiä yin-joogapohjaisia asentoja. Jooga on suunniteltu herättelemään kehoa ja virkistämään mieltä tulevaan päivään. Tuntiin kuuluu nautinnollisia selkärangan liikkuvuutta tukevia sarjoja, puhdistavia kiertoja, lempeitä taakse- ja eteentaivutuksia sekä lantion- ja niskahartiaseudun avaamista. Sarjat ovat yksinkertaisia ja sopivat aloittelijoille. Virtaavat liikkeet yhdistettynä hengitykseen avaavat ja voimistavat kehoa sekä vahvistavat tasapainoa.

 

Jooga tukee erinomaisesti muita lajeja ja ennaltaehkäisee stressin aiheuttamia kroonisia vaivoja ja kiputiloja.

VIRTA Afterwork-jooga on suunniteltu tukemaan kehoa ja mieltä palautumista työpäivästä. Jooga aloitetaan alkurentoutuksella, jonka myötä jatketaan lempeän dynaamiseen, kehon liikkuvuutta ja voimaa kehittävään sarjaan. Lopputunnista laskeudutaan pidempiin yin-pohjaisiin jooga-asentoihin, jolloin mieli ja keho voivat viimeistään rauhoittua ja rentoutua.

 

Tuntiin kuuluu nautinnollisia selkärangan kiertoliikkeitä, puhdistavia kiertoja, lempeitä taakse- ja eteentaivutuksia sekä lantion- ja niskahartiaseudun avaamista. Sarjat ovat yksinkertaisia ja sopivat aloittelijoille. Mieli kannustetaan tietoisen läsnäolon tilaan, jolloin joogaaja pääsee irtautumaan työhön liittyvistä ajatuksista, jotta hän voi palautua loppuillan mahdollisimman optimaalisesti. Joogatunnit ovat räätälöity tukemaan istumatyön jäykistämää kehoa sekä rauhoittamaan asiantuntijatyön kuormittavaa mieltä.

Jooga work out haastaa sinut dynaamisiin harjoituksiin, joiden liikeradat ovat saaneet inspiraationsa joogasta. Tunnilla pääset vahvistamaan sekä kehoasi ja mieltäsi, kun ylität itsesi ja uskallat kokeilla uutta. Hyvän treenin lisäksi saat harjoituksesta myös joogan rentouttavat ja kehoa avaavat hyödyt. 

 

Tunti sopiii kaikille liikuntaa rakastaville ja erityisesti heille, ketkä nauttivan sykkeen nostamisesta. 

MISSÄ MUUALLA VOIN JOOGATA?

Jatkaaksesi joogaharjoitusta organisaatiossasi järjestettävän joogakurssin jälkeen, sen ohessa tai vaan tutustuaksesi tunteihimme, voit osallistua joogatunneillemme Helsingin kauneimmassa  joogastudiossa Helsingin Kanavarannassa.

 

Partnerimme BAY Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen tilan joogalle ja opastetulle rentoutumiselle.

 

Nähdään osoitteessa Kanavaranta 7 C! 

Tutustu lukujärjestykseen ja tuntikuvauksiin:

www.bayhelsinki.com

NEW BUSINESS:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

2019 ALL RIGHTS RESERVED VIRTA Well-being Oy