top of page

VIRTA KIDS 

Online joogakurssi

perheille

Perheen pienille suunnattu VIRTA Kids Online joogakurssimme tuo joogan saataville myös verkon välityksellä. Harjoitukset käsittelevät samoja teemoja kuin paikan päällä pidettävät tuntimme - yksinkertaisia joogaliikkeitä, hengitystä, läsnäoloa sekä rentoutumista. Lapset oppivat tuntemaan kehoaan ja mieltään paremmin hauskojen sekä helposti lähestyttävien harjoitusten kautta. 

 

MITÄ VIRTA KIDS

ONLINE JOOGAKURSSI SISÄLTÄÄ?

VIRTA Kids Online joogakurssi koostuu viidestä n. 30 min pituisesta harjoituksesta. Kurssilla tutustumme leikin kautta yksinkertaisiin joogaliikkeisiin, hengitykseen, läsnäoloon sekä rentoutumiseen. Jokaisella harjoituksella on oma teemansa, esimerkiksi avaruus tai viidakko, joka sadun avulla johdattelee harjoituksen läpi. Harjoitukset on suunnattu noin 3-10-vuotiaille lapsille sopiviksi, ottaen huomioon heidän ikänsä ja keskittymiskykynsä.

 

Kurssin myötä lapset pääsevät lempeästi tutustumaan joogan maailmaan. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Kurssin voi toteuttaa itselle parhaiten sopivaan aikaan kotona tai vaikka mökillä. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä lähtien ja harjoituksia voi tehdä uudestaan ja uudestaan.  

 

Kurssi on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

VIRTA Kids Online joogakurssin hinta:

49 € 

(sis. alv) / talous

Näyttökuva 2020-10-01 kello 16.56.46.png

”Tietoisuusharjoitukset ja jooga tukevat lapsen psyykkistä hyvinvointia, kuten lapsen itsesäätelyn kehitystä ja keskittymistä, sekä vähentävät lasten stressiä ja ahdistusta.”

                     - Martina Salven, Psykologi & VIRTA Asiantuntija

Olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla herää kysyttävää palveluistamme. Autamme mielellämme.

ANNETTE TALLBERG, Head of Kids

+358 41 507 8796 •  annette@virtawellbeing.com

bottom of page