top of page

VIRTA Hyvinvointivalmennus

 
 

tilaisuudet omalle henkilöstöllenne tai asiakkaillenne - näytä, että välität

IMG_1994_edited
IMG_1972 2_edited_edited
virta00030

VIRTA Hyvinvointivalmennus on suunnattu yrityksen tärkeimmälle resurssille, sen ihmisille. 

Räätälöimme virkistysselämyksen toiveidenne mukaisesti; se voi sisältää dynaamista tai rauhallista joogaa, nopeampaa treeniä tai painottua ohjattuun pelkästään rentoutumiseen. Ohjattu rentoutuminen sopii työvaatteissa tehtäväksi, kun taas liikunta vaatii joustavat vaatteet. 

Tilaisuuteen voi sisällyttää asiantuntijaluennon. Tutustu puhujiimme täällä

CASE Borenius

Mindfulness-aamu opiskelijoille

joulukuu 2021
 

Joukuisena torstaiaamuna järjestimme pitkäaikaisen asiakkaamme, asianajotoimisto Boreniuksen kanssa hyvinvointiaamun opiskelijoille. Agendalla oli VIRTA Mindfulnessia. Luento-osuus alkoi mindfulnessin historialla ja sen hyötyjen avaamisella. Sen jälkeen tehtiin noin 20 minuutin pituinen monipuolinen mindfulness-meditaatio. Lopuksi opiskelijat saivat muutaman vinkin arkeen. 
 

Tilaisuus sai lukuisia kiittäviä palautteita siitä kuinka rentouttavaksi opiskelijat hetken kokivat. Paikalla oli n. 45 opiskelijaa - tämä kertoo siitä, kuinka tärkeä arvo hyvinvointi ja omaan mieleen tutustuminen erityisesti nuorille on. Tilaisuus toteutettiin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen live-streamina. Vaikka paikan päällä tunnelma on ainutlaatuinen, toimi Mindfulness-tunti hienosti myös etänä. 

 

Järjestetäänkö yhdessä teidänkin potentiaalisille rekrytointikandidaateille hyvinvointiteemainen tilaisuus, paikan päällä tai etänä? VIRTA Well-being on luotettu kumppaninne. 

virta00033 3.JPG

CASE Nordea:
Aamujooga asiakkaille upeassa miljöössä

syksy 2021

Hemmotteleva aamu asiakkaille
Lokakuisena aamuna toteutimme ainutlaatuisen aamun Nordean asiakkaille upeassa St Georgen Wintergardenissa. Aamu alkoi rentouttavalla ja kehoa avaavalla joogalla. Joogan jälkeen osallistujat siirtyivät nauttimaan aamiaisesta kodikkaan tyylikkäässä Wintergardenissa takkatulen äärelle. 


"Tiistainen tilaisuutemme oli todella onnistunut, kiitokset vielä teille ja Saralle ihanasta joogahetkestä! Se tuntui olevan juuri sitä, mitä asiakkaat ja me itsekin kaipasimme! Saimme ainoastaan erittäin hyvää palautetta koko tilaisuudesta  Paikka toimii myös hienosti. Toivottavasti teemme tämän uudestaankin vielä joskus!"

virta00128.JPG

RETREAT YO'SELF

esimerkki ohjelmasta

PAIKKA

PVM & KELLONAIKA TOIVEENNE MUKAISESTI 

OHJELMA SISÄLTÄÄ 

 

 


 

AIKA JA KESTO

Etänä, toimistolla tai studiossa


60 min VIRTA Jooga & Pilates tai

45min Ohjattu Meditaatio

 

 

Siirtyminen seuraavan aktiviteetin pariin esim.

- Yrityksen asiaosuus

- Asiantuntijaluento

- Aamupala / Lounas / Afterwork -tilaisuus

45min - 2,5h toiveenne mukaisesti

Ohjattu VIRTA Rentoutuminen 

VIRTA Well-being tuo ohjatun meditaatiohetken osaksi tilaisuuttanne, paikan päälle tai etänä. Meditaation myötä keho ja mieli rentoutuu ja osallistuja saa kaivatun hengähdyshetken arkeen. Olo tuokion jälkeen on rauhoittunut mutta virkeä.

 

Meditaatiohetki alkaa laskeutumisella rentoutuneeseen tilaan. Teemme muutaman kehoa ja hartiaseutua avaavan liikkeen, jonka jälkeen ohjattu meditaatio johdattelee syvemmälle rentoutumisen tilaan. Mieli tasaantuu ja hermosto rauhoittuu. Ohjatun meditaation aikana pääsette nauttimaan äänimaailmasta, joka syventää rentoutumista. Teemme myös kiitollisuus- tai visualisointiharjoituksen, joka vahvistaa positiivisia tunteita ja sisäisen voiman tunnetta.

virta.png
virta00110.JPG

VIRTA Jooga & Pilates

Harjoitus on erityisesti istuma- ja asiantuntijatyötä tekevän tarpeisiin räätälöity jooga- ja pilatestunti. Harjoituksen aikana pääsette avaamaan istumisesta jäykistynyttä kehoa, vahvistamaan syviä lihasryhmiä sekä laskeutumaan rauhoittuneeseen tilaan. Stressitasot laskevat ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Joogassa yhdistyy virtaava, vahvistava flow ja nautinnolliset kehon avaukset. Pilates tuo lisää pituutta ja vahvuutta kehoon. Tunti alkaa ja päättyy ohjattuun rentoutumishetkeen.

 

 

Keskitymme erityisesti niskahartiaseudun vetreyttämiseen sekä lantionseudun syvävenytyksiin. Annetaan jumeille kyytiä! VIRTA Jooga & Pilates soveltuu jokaiselle - harjoitus on hauska, hikinen ja rentouttava.

VIRTA Jooga ja Ohjattu rentoutuminen
 

VIRTA Jooga & Ohjattu rentoutuminen takaa rentouttavan ja kehoa ja mieltä rauhoittavan elämyksen. Avaamme kehoa lempeästi mutta tehokkaasti ja aktivoimme syvän hengityksen. Stressitasot laskevat ja parasympaattinen hermosto aktivoituu. Joogan jälkeen olo on kuin uudesti syntynyt!

Tunnilla keskitytään erityisesti niskahartiaseudun vetreyttämiseen sekä lantionseudun lempeään avaamiseen. Tempo on hidas ja tunti päättyy syvärentoutukseen. Joogan jälkeen siirrymme ohjattuun rentoutumiseen, jossa syverentoutuminen on taattu. 

Harjoitus soveltuu niin aloittelijoille kuin kokeneemmille. Kaikki palvelumme voidaan ohjata suomeksi tai englanniksi.

 

virta00128.JPG
virta etähetki.JPG

VIRTA Hetki
 

VIRTA Etähetki on kokonaisvaltainen taukoharjoitus, joka sopii ihan kaikille!  Liikkeet ovat hauskoja mutta tehokkaasti kehoa vetreyttäviä. Taukotuokio virkistää, avaa istumatyöstä kuormittunutta kehoa sekä auttaa optimoimaan mielen keskittyneeseen ja motivoituneeseen toimintaan. Keskitymme erityisesti niskahartiaseutuun, selkärangan liikkuvuuteen sekä lantion hyvinvointiin.

 

Tuokion jälkeen olo on virkistynyt ja inspiroitunut. Tarkkaan suunnitellut ja liikunnan hyvinvoinnin ammattilaisten kesken kehitetty harjoitus kestää 30-45 minuuttia. Sen voi tehdä työvaatteissa. 

 

VIRTA Hetki voidaan toteuttaa live-streamina tai paikan päällä. Palvelu saatavilla myös englanniksi.

 

bottom of page