top of page

TINJA LINDGREN

Pilatesohjaaja

5D4F6C1F-CE85-4322-8EF1-D2947DB6A817.jpe
8BE0A157-EEE5-4C78-B0A3-72474B39E7A5.jpe

NIMI: Tinja Lindgren

SYNTYMÄPÄIVÄ: 28.9. Vaaka

MITEN LÖYSIT PILATEKSEN: Ohjasin senioritunteja kaupungille ja kaipasin uutta inspiraatiota liikkeestä yleisurheiluvalmennusten ja omien kovempien treenejen oheksi. Mitä enemmän opiskelin ja syvennyin omaan harjoitukseen, sen enemmän huomasin sen auttavankin omia monta vuotta vaivanneita selkäkipuja.

KOULUTUS/ERIKOISTUMINEN: Liikunnanohjaaja (AMK), Mattopilatesohjaaja (BASI)

 

OMA HARJOITUS: Rakastan monipuolista liikettä ja haastetta niin keholle että mielelle. Harrastan lajeja kuten mm juoksu, purjelautailu ja kiipeily, pilates on nykyään iso osa treenikokonaisuuttani vahvistamaan keskivartaloa ja pitämään selkäkivut loitolla :)

 

LEMPI PILATES-LIIKE: Tällä hetkellä saw ja roll over-nimiset liikkeet, jossa haastetaan kehonhallintaa, venytetään takalinjaa ja annetaan selkärangalle ihanaa liikettä. Nämä tuovat taattua lisähaastetta ja hikeä omaan harjoitukseen!

 

KOTIPAIKKAKUNTA: Helsinki

 

KAUNEIMMAT PAIKAT JOSSA OLET KÄYNYT: Norjan ja Rocky Mountainsejen vuoret, Costa Rican hiekkarannat ja auringonlaskut, Panaman saaristo... Kauneutta on niin monessa paikassa ja hetkessä, en osaa valita yhtä! Myös lauttasaaren kotikallioilta katsottu auringonlasku säkähdyttää joka kerta <3

 

ENNEN PILATEKSEN LÖYTÄMISTÄ TEIN: Paljon kovaa treeniä, vähän kehoa huoltavaa ja tätä tukevaa liikettä. Työmielessä eri liikunnan-alan projekteja ja ohjauksia, ja reissuja ainakun vain mahdollista. 

 

MITÄ HALUAT VIELÄ TEHDÄ ELÄMÄSSÄSI: Huh, paljonkin. Jatkaa pilateksen, eri lajejen ja liikkeen opiskelua. Reissata, nähdä eri kulttuureja ja paikkoja. Herätä uteliaana joka aamuun ja katsoa mitä elämä tuo tullessaan. 

 

PARHAAT BIISIT: - Apua, pakko tunnustaa että kuuntelen melkein juuri sitä mitä radiosta sattuu tulemaan tai spotify ehdottamaan. Esimerkiksi Ziggy Albertsia, Bon Iveria, Behmiä, välillä taas klassista.   

 

KIINNOSTUKSENI PILATEKSEN LISÄKSI: Rakastan ruoan laittoa ystävien ja perheen kanssa kun sille laittaa kunnolla aikaa.

 

ERITYISTALENTTISI: Kakkujen ja piirakoiden leipominen, ja hyvän kahvin keittäminen! Työskentelin aikoinaan myös baristana ja opin sielä hyvän kahvin keittämisen salat. 

 

KENELLE SUOSITTELET PILATESTA JA MIKSI: Esimerkiksi istumatyöläisille vastaliikkeeksi ja urheilun tueksi pilates on molemmissa erinomainen tukiharjoitus. Ja kenelle tahansa joka haluaa oppia uuta kehosta ja liikkeestä, ja parantaa liikkuvuutta, keskivartalovoimaa, ryhtiä ja kehonhallintaa.  

bottom of page