top of page

Yhteistyö HUONE Eventsin kanssa

Updated: Oct 10, 2019

Olemme hiljattain aloittaneet antoisan yhteistyön HUONE Eventsin kanssa.

HUONE on kokoushotelli, jossa yhdistyvät huolella suunniteltu palvelu, tarjoilut ja monipuolinen ohjelma inspiroivissa kokoustiloissa. HUONEesta löytyy laaja valikoima erilaisia, mielikuvituksella sisustettuja kokoushuoneita eri tarkoituksiin. HUONE tarjoaa asiakasyrityksien tarpeisiin myös monipuolisia ohjelmavaihtoehtoja tekemään tilaisuuksista vielä viihtyisämpiä.


HUONEella rohkaistaan pitämään huolta kehon ja mielen rauhoittamisesta ja virkistämisestä nyt myös VIRTA Well-beingin palvelujen avulla. Tarjoamme kokouksiin ja tapahtumiin joogaa, ohjattua meditaatiota sekä erilaisia hyvinvointiluentoja. Mielen rauhoittaminen ja kehon virkistäminen lisää kummasti tehokkuutta ja luovutta esimerkiksi strategiapäivän keskellä ja auttaa aloittamaan kokouksen täysin puhtaalta pöydältä.



Olemmekin päässeet aloittamaan yhteistyömme jo tarjoamalla kaksi onnistunutta Ohjattua rentoutumista HUONEen asiakkaille. Kiitos HUONEelle saumattomasti alkaneesta yhteistyöstä, odotamme innolla mitä kaikkea se vielä tuo tullessaan!


bottom of page