top of page

VIRTA Well-being x Hiiohoi

Energistä maanantaita!


Uuden vuoden ja viikon kunniaksi haluamme esitellä erään yhteistyökumppanimme vuodelle 2018. Iloiten kerromme, että olemme partneroituneet merellisiä tapahtumia yrityksille tuottavan Hiiohoin kanssa. Itse asiassa aloitimme yhteistyön viime syksynä Avance Attorneysin tilaisuudessa Ruusuniemessä. Toimme Hiiohoin Avancelle tuottamaan strategiapäivään ohjatun meditaatiotunnin - konsepti toimi kokonaisuutena loistavasti.


Totesimme, että Hiiohoin ja VIRTA Well-beingin visio raikkaiden ja rentouttavien tilaisuuksien tuomisesta yrityksille tukee täydellisesti toisiaan. Tänä vuonna tarjoammekin joogaa ja meditaatiota integroituna yrityksen tilaisuuksiin, oli kyseessä sitten strategia- tai virkistyspäivä. Hiiohoissa rakkaus mereen ja saaristoon yhdistyy vankkaan kokemukseen yritystapahtumien järjestämisestä. 


Hiiohoi luo mieleenpainuvia elämyksiä upeissa saaristokohteissa. Puhtaan luonnon, yhteisten kokemusten ja aitojen makujen äärellä tapahtuvat kohtaamiset tarjoavat mahdollisuuden päästää hetkeksi irti arjesta ja keskittyä olennaiseen. Tyylillä toteutettu tapahtuma auttaa yrityksiä luomaan entistä syvemmän siteen avainhenkilöihin ja asiakkaisiin. Hiiohoi tarjoaa tapahtumasuunnittelua ja -tuotantoa läpi vuoden: merellisten tapahtumien kausi jatkuu toukokuusta jouluun, ja talveksi he tuovat osaamisensa

maan kamaralle.


Lue lisää Hiiohoista heidän sivuiltaan www.hiiohoi.fi


Antoisaa viikkoa, ja ettehän epäröi ottaa yhteyttä yhteistyö- tai muiden tiedusteluiden tiimoilta!

Comments


bottom of page