top of page

VIRTA Well-being tuo hyvinvointia yrityksille hybridimallilla

VIRTA Well-being täytti syyskuussa 4 vuotta! Missiomme on edelleen sama kuin neljä vuotta sitten: Hanna ja Sonja haluavat tuoda joogaa ja meditaatiota niille, jotka eivät välttämättä muuten sen pariin löytäisi, mutta voivat hyötyä siitä yhtä paljon, kuin he itse ovat näiltä harjoituksilta saaneet. Myöhemmin palveluntarjonta on ulottunut myös pilatekseen, mindfulnessiin, HIITiin sekä Asiantuntijapuheenvuoroihin.


Vuosien myötä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitys on ymmärretty yrityksissä koko ajan paremmin. Kun työntekijä vetreyttää kehoaan viikottaisen joogan parissa, välttyy hän selkävaivoilta ja hartiajumeilta. Näin henkilöllä on enemmän annettavaa työlleen.


Olemme päässeet kerta toisensa jälkeen todistamaan, kuinka merkittävä vaikutus jo puolen tunnin ohjatulla meditaatiolla voi olla ihmisen mielen tilalle ja stressitasoille. Rentoutuminen purkaa mielen kuormaa ja aktivoi parasympaattisen hermoston, jolloin keho ja mieli voi palautua.


Pandemian alkaessa siirsimme kaikki palvelumme digitaaliseksi ja kehitimme uusia palveluita. Nyt, kun hybridimallia aletaan todella soveltamaan, on meille edelleen ilo ja kunnia olla asiakkaamme luotettu partneri hyvinvoinnin tuojana. Useat asiakasyrityksemme aloittavat toimistojoogat lokakuun lopulla ja ohjaajamme eivät malttaa odottaa takaisin ihmisten pariin pääsyä. Toisille yrityksille tulee jatkossakin sopimaan digipalvelut paremmin niiden joustavuuden takia. Tarjoamme jatkossakin palveluitamme live-streamina sekä VIRTA Weeklyn muodossa.


Tällä hetkellä palveluihimme kuuluu asiakkaidemme tarpeisiin räätälöitynä mm.:

- Mindfulnessia (yksittäin tai kurssina)

- VIRTA Weekly - hyvinvointipaketti sähköpostiin

- Yksittäistilaisuudet esim. pikkujoulut tai asiakastilaisuudet
Comments


bottom of page