top of page

Suosittu VIRTA Kids kurssi nyt saatavilla lapsiperheille!


Paljon kysytty onlinejoogakurssimme on nyt saatavilla lapsiperheille!


Perheen pienille suunnattu VIRTA Kids Online - joogakurssimme tuo joogan saataville myös verkon välityksellä. Harjoitukset käsittelevät samoja teemoja kuin paikan päällä pidettävät tuntimme - yksinkertaisia joogaliikkeitä, hengitystä, läsnäoloa sekä rentoutumista. Lapset oppivat tuntemaan kehoaan ja mieltään paremmin hauskojen sekä helposti lähestyttävien harjoitusten kautta.


VIRTA Kids Online joogakurssi koostuu viidestä n. 30 min pituisesta harjoituksesta. Kurssilla tutustumme leikin kautta yksinkertaisiin joogaliikkeisiin, hengitykseen, läsnäoloon sekä rentoutumiseen. Jokaisella harjoituksella on oma teemansa, esimerkiksi avaruus tai viidakko, joka sadun avulla johdattelee harjoituksen läpi. Harjoitukset on suunnattu noin 3-10-vuotiaille lapsille sopiviksi, ottaen huomioon heidän ikänsä ja keskittymiskykynsä.

Kurssin myötä lapset pääsevät lempeästi tutustumaan joogan maailmaan. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Kurssin voi toteuttaa itselle parhaiten sopivaan aikaan kotona tai vaikka mökillä. Kurssi on voimassa 12kk ostopäivästä lähtien ja harjoituksia voi tehdä uudestaan ja uudestaan.

Kurssi on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.


Kurssiin pääset tutustumaan ja ostamaan TÄÄLTÄ.Comments


bottom of page