top of page

VIRTA kasvaa, tervetuloa Eeva!


Toimintamme kasvaessa ja asiakasverkoston laajentuessa tarvitsemme uusia, VIRTA-tiimiin sopivia opettajia tuomaan tasokkaita tunteja asiakkaidemme hyvinvoinnin tueksi.


Ylpeänä toivotamme Eeva Niemisen osaksi VIRTA-tiimiä. <3 Ennen joogaa Eeva tanssi intensiivisesti mm. balettia ja matkusteli paljon. Eeva on sittemmin kouluttautunut joogaopettajaksi, ja viime aikoina hän on syventynyt erityisesti New Yorkin esikaupungista kotoisin olevaan katonah-joogaan, joka on vielä Suomessa suhteellisen uusi joogasuuntaus, mutta yleistymässä koko ajan - koska se on niin koukuttavaa! Katonahista inspiroituneet tunnit sopivat yrityksille loistavasti, sillä teoria on erittäin käytännönläheistä. Katonah-joogassa keho linjataan oikein, jolloin kehon ja mielen epätasapainotiloja päästään purkamaan tehokkaasti. Ideana on vapauttaa hengityksen kulku, jolloin kehon luonnolliset sisäelimien toiminnot, kuten verenkierto, hapen saanti, ruoansulatus jne., optimoituu. Katonah-teoria uskoo, että kehon optimoiminen vaikuttaa samassa suhteessa psykologiaan, eli ajatuksiin, uskomuksiin ja sitä myötä käyttäytymismalleihin.


Eeva on kotoisin Jyväskylästä, mutta asuu nykyään Helsingissä ja ohjaa joogaa täällä parilla studiolla. Olemme iloisia saadessamme tarjota Eevan ohjaamia joogatunteja tästä lähtien yritysasiakkaillemme! Tervetuloa tiimiin <3 Tutustu Eevaan täällä.
Kommentare


bottom of page