top of page

VIRTA Joogaa, Pilatesta & Mindfulnessia osana yritysten hyvinvointiviikkoja


Viime viikolla toimme monipuolisesti eri hyvinvointituokioita yritysasiakkaillemme. Saimme kunnian olla mukana kahden asiakkaan - konsultointijätin sekä kustannusosakeyhtiön - hyvinvointiviikoilla. Toiselle toimme joogaa kahtena eri päivänä (englanniksi, jotta myös henkilöstö muista maista pystyi osallistumaan), ohjaajina toimivat Hanna Toivakka ja Elina Gustafsson. Toiselle asiakkaalle toimme VIRTA Aamujoogaa tiistaina ja VIRTA Mindfulness -aamutuokion perjantaina, ohjaajina Sonja Hannus ja Hanna Toivakka. On ilahduttavaa huomata, että hyvinvointiviikot tuntuvat olevan olennainen osa monen yrityksen puolivuosittaista agendaa. Kaikki tilaisuudet toteutettiin live-streamina. Kysyntä paikan päälle toteutettaviin tilaisuuksiin on noussut rajoitusten poistumisen myötä, ja VIRTA Ohjaajat tuovatkin mielellään hyvinvointihetket myös paikan päälle.


Saimme myös ilon tuoda ohjatun 30 minuuttisen VIRTA Meditaatiohetken live-streamina kumppanimme Waymentin asiakkaalle. Toteutamme heidän kanssaan kolmen ohjatun meditaation sarjan. Ensimmäisellä kerralla hakeuduttiin tietoisen läsnäolon tilaan ja haettiin yhteyttä omaan kehoon ja intuitioon. Rauhoitimme hermostoa mm. hengitysharjoituksen kautta. Ohjaaja Sonja Hannus kertoi kunkin harjoituksen ja meditaation hyödyistä. Porukka kertoi rentoutuneensa puolituntisen aikana syvästi. Tämä oli hienoa kuulla, sillä rauhoittumisen ja rentoutumisen vaikutukset ulottuu niin työn laatuun kuin sosiaalisiin suhteisiin ja itsetuntemuksen vahvistumiseen.


Olemme kiitollisia saadessamme tuoda VIRTA Joogaa, Mindfulnessia ja Pilatesta yhä useamman yrityksen hyvinvointia tukemaan. Pidetään yhdessä huolta yrityksenne tärkeimmästä voimavarasta, sen ihmisistä.Comments


bottom of page