top of page

Toimistojoogat ovat palanneet & hyvinvointiteemaiset pikkujoulut kiinnostavat yrityksiä

Updated: Nov 8, 2021

Miltä yhteistyömme yritysten kanssa näyttää tällä hetkellä? 😍

Viime viikolla aloitimme toimistojoogat kiinteistöneuvonantoyritys Reaglen kanssa jälleen heidän toimistollaan. Eilen startattiin viikottaiset joogat asianajotoimisto I&O Partnersin kanssa. Tunti oli kuulemma aivan ihana ja tuntui hyvältä saada joogat taas käyntiin. 😍🙌🏽

Viime viikkoina veimme kolme Mindfulness-hetkeä Technopolis – More than Squares kunkin pk-seudun kampuksen Back to Office -festivaaleille. Veimme myös VIRTA Lempeän Joogan Tanskan Suurlähetystölle. Viikko päätettiin joogalla HUONE Meeting and Event Venuesin tiloissa KONEen yhdelle tiimille. Mikä täydellinen päätös kokouspäivälle ja viikolle ✨. On suuri ilo tuoda hyvinvointia työyhteisöille.


Tällä hetkellä ajankohtaista on viikottaiset joogat toimistolla (mikä parempi keino houkutella ihmiset tulevaan toimistolle?) sekä pikkujoulukauden lähestyessä yksittäistilaisuudet esim. tiimille, asiakkaille tai vaikka rekrytointikandidaateille. Mindfulness niin kurssina kuin yksittäin on ollut tänä syksynä kysytyimpiä hyvinvointimuotoja, ja uskomme trendin vain kasvavan keväällä. On suuri ilo tuoda hyvinvointia työyhteisöille.


VIRTA Well-being tuo räätälöidyt hyvinvointipalvelut yrityksille online ja paikan päälle. Suunnitellaanko yhdessä juuri teille sopiva hyvinvointikonsepti? Olethan yhteydessä:


sonja@virtawellbeing.com / 044 303 6484Comments


bottom of page