Tervetuloa VIRTA-tiimiin, Milja Horneman!


Meidän tiimi kasvaa jälleen ja sen myötä VIRTA virtaa uusille alueille pohjoiseen!


Olemme viime keväästä asti suunnitelleet uutta aluevaltausta ja nyt kaikki alkaa olemaan valmiina. Löysimme nimittäin avainhenkilön tärkeään tehtävään; johtamaan mm. Oulun uusasiakashankintaa ja tiimin johtamista uudella paikkakunnalla.


Jälleen kerran ihmettelemme, miten onnistuimme löytämään tiimiimme henkilön, joka sopii hommaan ja istuu tiimiimme niin täydellisesti. Milja Horneman on pitkäaikainen jooga- ja kehotietoisuusohjaaja, ja hänen opetuksensa on saanut vaikutteita uskomattoman monipuolisesta kokemus- ja opintopaletista. Milja on myös kiinalaisen lääketieteen terapeutti, KTM sekä kasvatuspsykologian maisterikoulutuksessa syventynyt työhyvinvointiin, stressiin sekä kehollisuuteen, kehon ja mielen yhteyteen. Myös traumakoulutukset ovat antaneet keholliseen työskentelyyn vankkaa rakennetta.


Eikö kuulostakin kiehtovalta? Niin meistäkin! Toivotamme sydämellisesti tervetulleeksi VIRTA tiimiin Milja Hornemanin 💛 Milja vastaa Oulun alueen toiminnasta. Pääset tutustumaan Miljaan täällä.
ASIAKKAAMME

H.I.F.K

​​​YRITYKSET & URHEILIJAT:

Sonja Hannus 

+358 44 303 64 84

sonja@virtawellbeing.com

Hanna Toivakka 

+358 41 536 5022

hanna@virtawellbeing.com

KOULUT & PÄIVÄKODIT: 

Annette Tallberg 

annette@virtawellbeing.com

+358 41 507 8796

<script> (function(){ window.ldfdr = window.ldfdr || {}; (function(d, s, ss, fs){ fs = d.getElementsByTagName(s)[0]; function ce(src){ var cs = d.createElement(s); cs.src = src; setTimeout(function(){fs.parentNode.insertBefore(cs,fs)}, 1); } ce(ss); })(document, 'script', 'https://sc.lfeeder.com/lftracker_v1_JMvZ8gkGwLM82pOd.js'); })(); </script>

2020 ALL RIGHTS RESERVED. VIRTA Well-being Oy