top of page

Tervetuloa Rosa Nenonen!

Updated: Oct 17, 2019Eilen kerroimme, että VIRTA Well-beingin yhteistyöverkostoon liittyy oman alansa eksperttejä. Ylpeänä esittelemme tänään ensimmäisen Asiantuntijamme.

Rosa Nenonen on Pilots Helsingin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja. Rosa auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.


New Yorkissa positiivista psykologiaa opiskellessani Rosa ymmärsi, kuinka ratkaiseva vaikutus ajattelullamme on elämänlaatuumme ja tulevaisuuden saavutuksiimme. Perinteinen psykologia pyrkii auttamaan ihmisen ”nolla‐tasoon”, eli keskittyy korjaamaan elämää keskeisesti häiritseviä vikoja ja puutteita. Positiivinen psykologia puolestaan keskittyy siihen loputtomaan potentiaaliin, joka avautuu nolla‐tason yläpuolella. Jos oma mielemme ei rajoita meitä, mahdollisuutemme ovat rajattomat.


Rosa jakaa uusinta tutkimustietoa ajattelun kehittämisestä. Tutkimustiedon lisäksi hän jakaa omia kokemuksiaan niin New Yorkissa, Pariisissa, Milanossa kuin San Franciscossakin asuneena mallina, sekä kertoo tarinoita kilpaurheiluajoilta, jotka jäävät elävästi mieleen. Inspiroivien tarinoiden kautta hän esittää monimutkaiset tieteelliset teoriat helposti lähestyttävässä ja inhimillisessä muodossa. Rosan intohimo aihetta kohtaan on tarttuva, siitä kertoo kuuntelijoiden palautteet:


Parasta on se, millaista inspiraatiota annat omalla esimerkilläsi! Olet kävelevä esimerkki siitä, mihin rohkeudella voi päästä.


Intohimosi aihetta kohtaan paistaa kauas ja luo uskoa meihin muihinkin.


Olet todella inspiroiva ja sinun ajatuksia, neuvoja ja kertomuksia olisi kuunnellut enemmänkin.”


Puhujana olet ihan ilmiömäinen ja ihanan inhimillinen.”


Sinusta välittyy aitous ja aito kiinnostus aiheeseen. Olet vakuuttava ja osaat selittää asiat selkeästi sekä ymmärrettävästi.


Tiedämme, että asiakkaamme tulevat hyötymään Rosan asiantuntijuudesta ja palosta aiheitaan kohtaan. Julkistamme organisaatioille kohdistetut aiheet sivuillamme pian, stay tuned!


VIRTA Well-being toivottaa Rosan ylpeänä ja vilpittömän innokkaana asiantuntijatiimiimme.P.S. Tällä välin haluamme mainita Rosan tänään 19.4. pitämästä työpajasta Mieli Menestyksen Tiellä Pilots Helsingin puitteissa:Paikkoja on vielä muutama jäljellä - ilmoittaudu mukaan! We’ll be there too.

Comments


bottom of page