top of page

Tervetuloa, luontoasiantuntija Annika Hannus!VIRTA Well-beingin missio on tuoda asiakkaillemme työkaluja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Jooga ja meditaatio ovat toimintamme ytimessä - lisäksi haluamme tarjota ihmisille keinoja oppia uutta tietoa, kyseenalaistaa, laajentaa perspektiiviään sekä saada parempaa käsitystä omasta potentiaalistaan. Haluamme luoda puitteet kasvulle, hyvinvoinnille, tuottavuudelle, motivaatiolle ja luovuudelle. VIRTA Well-beingin asiantuntijat ovat oman alansa eksperttejä, tuoden uudenlaisia työpajoja ja luentoja organisaatioiden ulottuville.
Raikkaita ajatuksia, ideoita sekä monille uutta - kansanperinteisiin pohjautuvaa - tietämystä asiakkaillemme tarjoaa tuorein VIRTA Asiantuntija Annika Hannus. Annika on yksi Helsinki Wildfoodsin perustajista - yritys myy korkealaatuisia luonnontuotteita ja tuottaa palveluita, jotka vievät seikkailulle lähiluontoon. Annikan tavoite on suomalaisen villiruuan nostaminen vahvemmin osaksi suomalaista ruokakulttuuria ja viedä sitä maailmalle. Hän haluaa innostaa ihmisiä tutustumaan avaramielisesti lähiluontoomme, tuntemaan paremmin kansanperinteitämme ja arvostamaan upeaa jylhän pohjoista luontomme.


Oleskelu luonnossa on helppo portti läsnäoloon - jo muutama luonnossa vietetty hetki tuo valtavasti lisäenergiaa päivään. Villiruokaan perehtyminen nostaa luontoharrastuksen täysin uuteen ulottuvuuteen.

Villiyrttikurssi lähiluonnossa -workshopissa seikkaillaan lähiluonnossa ja inspiroidutaan villiyrteistä ja muista luonnon antimista! Osallistujat viedään unohtumattomalle seikkailulle, jonka aikana lähiluonto avartuu uusin silmin. Retkellä tutustutaan 5 – 15 syötävään luonnonkasviin ja osallistujat saavat vinkkejä sekä hyvinvointiin, ravitsemukseen että kasvien biologiaan liittyen. Kuulet kiehtovia tarinoita, kuinka tuttuja takapihan superkasveja on käytetty aikojen saatossa lääkinnällisessä mielessä ja minkälaisia uskomuksia niihin liittyy. Retkillä oivalletaan myös, kuinka villikasveja voi käyttää helposti kotikokkailussa, taikoa niistä kotikosmetiikka ja hyödyntää muissa arjen askareissa.
Olemme ylpeitä ja innoissamme saadessamme tarjota asiakkaillemme retkiä lähiluontoon Annikan ohjaamana. Annikan tietämys inspiroi ja intohimo luonnon antimia ja sen tarjoamia mahdollisuuksia kohtaan välittyy jokaiselle, joka lähtee hänen kanssaan seikkailulle lähiluontoon.


Sydämellisesti tervetuloa VIRTA Asiantuntijaksi, Annika!


Comentarios


bottom of page