top of page

Tervetuloa Laila Seiriö!

Olemme saaneet tiimiimme timanttisen lasten joogaohjauksen ammattilaisen Laila Seiriön. Laila on myös puheterapeutti ja tehnyt töitä lasten ja perheiden parissa noin kymmenen vuotta ja valmistuu keväällä 2020 lasten ja nuorten joogaopettajaksi. Laila on myös kolmen lapsen äiti ja viettänyt pari viimeistä vuotta kotona pienimmän kanssa. Tämä tauko on tuonut hänelle mahdollisuuden miettiä elämää ja omaa suuntaa sekä tuonut mukanaan uutta näkökulmaa omaan hyvinvointiin satsaamiseen mm. joogan kautta, ja herätti myös innostuksen lasten ja nuorten joogaan.   


"Nykyään myös lasten ja nuorten elämä on usein nopeatahtista ja aikataulutettua, ympäristö tarjoaa jatkuvasti virikkeitä ja liikunta painottuu usein suorituksiin. Siksi myös lapset ja nuoret tarvitsevat työkaluja oman hyvinvoinnin tukemiseen ja palautumiseen, kuten rauhoittuminen, rentoutuminen ja oman kehon ja mielen kuunteleminen. Jooga ja mindfulness tarjoavat juuri näitä taitoja, ja olisi mahtava jos ne voisi omaksua jo pienestä pitäen!"

Laila on aloittanut yhteistyön kanssamme nauhoittaen lapsille suunnattuja joogavideoita. Tästä kaikesta pian lisää. Lämpimästi tervetuloa tiimiin Laila!


Lisää tietoa löydät Lailasta täältä.コメント


bottom of page