top of page

Tervetuloa Julia Hackzell!

Updated: Nov 23, 2018Olemme mielettömän kiitollisia siitä kuinka upeita joogan opettajia, asiantuntijoita ja muita tiimiläisiä olemme saaneet tiimiimme viimeisen vuoden aikana. Uusin lisäys opettajatiimiimme ei todellakaan ole poikkeus tähän. Innolla ja kunnialla esittelemme Julia Hackzellin.


Löysimme Julian alunperin sosiaalisen median kautta - Julian tekstit ihmisyydestä ja intohimo joogaa kohtaan kinnitti Hannan huomion instagramissa ja hän päätti käydä kokeilemassa Julian tuntia. Maagisen ihana Yin-joogatunti yhdistettynä Julian rauhoittavaan olemukseen teki vahvan vaikutuksen, jonka seurauksena muutama kuukausi myöhemmin pyysimme Juliaa liittymään joukkoomme.Julian matka joogan parissa alkoi jo 15-vuotiaana. Ensimmäisen 200 tunnin opettajakoulutuksen hän suoritti Balilla vuonna 2015 Vinyasa ja Hatha pohjaisena. Tämän jälkeen Julia on jatkanut opintojaan mm. 300 tunnin Vinyasa opettajakoulutuksella Intiassa, Yin-joogakurssilla ja Embodied Flow -koulutuksella. Julia on intohimoinen maailmanmatkaaja ja onkin asunut ja opettanut joogaa mm. Filippiineillä, Ruotsissa ja Islannissa.Julia uskoo joogan olevan niin paljon muutakin kuin fyysinen harjoitus - jotain mitä otamme mukaan kun astumme joogamaton ulkopuolelle. “Haluan auttaa ihmisiä löytämään syvemmän yhteyden itseensä ja löytämään lisää tietoisuutta. Auttaa heitä kohtaamaan myös pimeys ilman, että he juoksevat sitä karkuun, auttaa tuntemaan kaikki elämän osat, koko kirjon."


Julia opettaa St. George -hotellin ja VIRTA Well-beingin järjestämässä WINTERGARDEN tapahtumassa 15.12. klo 9-10.15. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Tapahtuma Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/2586922601321151/


Sydämellisesti tervetuloa VIRTA tiimiin Julia!


Commenti


bottom of page