Tervetuloa Fiona Halpin!

Olemme alusta asti olleet onnekkaita siinä, että keskuutemme on päätynyt fiksuja ja valloittavia persoonia. Tänään esittelemme teille ihanan Fionan, joka on ollut osa tiimiämme jo VIRTA Well-beingin alkuajoista lähtien. Tapasimme Fionan ennen Kapkaupunkiin lähtöä ja tiesimme, että haluamme jatkaa yhteistyötä sieltä palattuamme.


Fiona on opiskellut kaupallisen tutkinnon, ja jatkaa syksyllä 2018 maisteriopintojaan Hankenin International Strategy and Sustainability-linjalla. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Fionalle lähellä sydäntä - hän löysi mindfulness-meditaation etsiessään keinoa ylläpitää henkistä hyvinvointiaan jatko-opintojen ja työn aiheuttaman stressin keskellä. Mindfulnessista tuli hänelle tärkeä työkalu tuoda jaksamista ja rauhaa hektiseen arkeen. Myös jooga on Fionalle tärkeä osa hyvinvointia.


Fiona on asunut viime vuodet ulkomailla, työskennellen eri aloilla, oppien samalla tuntemaan etelä-eurooppalaista kulttuuria. Matkustelu on auttanut häntä ymmärtämään, että vastuu omasta hyvinvoinnista on aina loppuen lopuksi itsellä. Fiona toivoo työltään sitä, että se heijastaa hänen arvojaan - kestävää ja tervettä elämäntyyliä.


Fionan unelmana on kehittää hyvinvointistrategioita yrityksille sekä varmistaa, että ihmisillä on oikeat työkalut käytettävissä henkilökohtaisen hyvinvoinnin kehittämisessä sekä ylläpitämisessä. Meditaation, joogan ja matkustelun lisäksi Fiona harrastaa vaeltamista, laskettelua ja juoksemista. Mökillä oleskelu ja hyvä kirja ovat hänelle myös olennaisia hyvän mielen asioita. Fiona on oman työnsä ohessa tehnyt kuluvana keväänä meille myyntityötä, sekä toiminut asiakaskoordinaattorina. Yhteistyö syvenee ajan myötä ja olemme erittäin innoissamme tulevasta.


Tervetuloa tiimiin Fiona ja kiitos jo antamastasi upeasta panoksesta <3